Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem kissé mást takar mindkettőnknek az ogy reggel..nekem a reggeli motorozás max 10kor való indulást jelent nektek delet Ha elötte egy nappal szólsz ugy terveztem volna a másnapot de mivel délbeivtál hogy 1kor indultok...hát ugy már bajos 80km-ről egyezteti..
havernak pár éve ez 26 volt, pedig ott még a gyertyamenetet is javította
bár már egy kicsit könnyezik az olaj a hengerfejnél
ebben igazad van de nekem cseréltek már vezérműláncot ezen 50 papirért és az sem volt jobb..vagy tartósabb
egy ideje olvashatok fórumokat
azt szűrtem le hogy a házi javítások nem minden esetben sikerülnek
lehet hogy olcsó, és van amikor tökéletes, de ez ritka
ha nem jutok dűlőre a motorvásárral akkor én eltolom a szerelőhöz aztán csinálja, azt a 30-50 pénzt megéri nekem a nyugalom
Mi az elképzelés?
sokat költöttem rá ... mégis mindig valami gond vagy hiba ... már nem szeretnék többet költeni rá....csupán ennyi tavaszra remélhetőleg lesz utód
És mi az ok hogy ezt teszet. Màrmint a bontàs nem a levegővêtel:-)
mélylevegöt veszek:)..aztán meglátjuk a többit
Talán megveszed a motoromat?
Xt 350 az a csajomnak is bevált.
Pénzúgyilek kuuuuul is:-) amugy shit. De össterreich!
Pedig lassan jön a disznóvágó szezon,oda jó lenne befüstölni vele a kolbászt meg a sonkát
400 megtekintésnél tart az xr4 a hahun
de eddig még egyetlen ajánlat sem érkezett
se 3 lábú komód se tacskó kölyökkutya se semmi
lehet beijedtek a füsttől
küldeni kellett volna egy sms-t előtte
cimet nem
pedig mintha mailban küldtem volna egyszer.....
voltam én már feléd de mivel se telefonszám se cimem nincs igy nemigen tudnám betájolni max a kurta kocsmát:)
nekem is még van 9 szál alu forrasz
bár lehet csak 8
de szerintem nem lesz itt cserebere még vagy 1000évig
de :D csak az a baj hogy már nem tartja meg a töltést...jah
egyébként még mindig van itt neked félre rakva 2db hópelyhes gázkonzerv amit ígértem.. postán nem mertem feladni szóval valamikor ha erre jársz vagy én arra ma pakolásztam azt elökerült
de :D csak az a baj hogy már nem tartja meg a töltést...jah
egyébként még mindig van itt neked félre rakva 2db hópelyhes gázkonzerv amit ígértem.. postán nem mertem feladni szóval valamikor ha erre jársz vagy én arra ma pakolásztam azt elökerült
az oldaltámasz külön nem eladó?
Sziasztok eladó lett xl bontom is ha kell de csak föbb darabokban tehát blokk egyben jól indul ... dominátor hengerfej domi karbival átalakítva jól veszi a lapot új vezérműlánccal.. tatartatatra nem szeretnék regényt írni xr 600r elsö futómű ... arakpovic dob xl- xr leömlőhöz igazított összekötővel... Rengeteg( tartalék alkatrésszel ) Tehát nem a blokkot bontom meg ... új állapotú himbák...váltó cucc, komplett kuplung és egyéb olajcsövek olajpumpa,főtengely, henger, ezek mind vannak tartalékba .... képek később gondoltam előbb veletek közlöm hátha valakinek kell valami aztán meg lesz hirdetve...
ma be kellett vagy 10x a végén már untam
az a helyzet hogy lassan meg kellene generálozni a hondát
ha elmegy rá a zseton tuti nem lesz másik egy jó csomó ideig
szóval most kell gondolkozni amíg nem késő
bár nekem dobálni a hegyekben ideálisabb az xr4 bármelyik vizestől
Jó dolog ez az önindító de úgy is 2en motoroztok egyelőre jó lesz ez tanulómotornak ott vagy és be tudod rúgni neki ha kell....
És így nélküled nem is viszi el a vasat
nemgond most ithon vagyok én főzök,hogy teljen az idő