Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah mindig a földörl kell összekanalazni vagy épp már bagózik mire észre veszem h nincs mögöttem a Madmaxjani
nekem a fékel semmi bajom
Na szép vagy azért ennyire nem vagyok szar
Mond meg neki
Engem is mindig vezet aztán elhagy azt csodálkozik,hogy csokorba szedem a bokrost :D
Honda xl 1000-es varadero a féknyereg
Jólvan na legközelebb Janszi meg elöre akkor böven lesz időnk mögöttem még reggelizni is :)
Te voltál a házigazda még szép,hogy te mész elől Én nem ismertem arra felé a járást
2 ujj?
minek annyi?
az xr4 1 ujjal is lazán kezelhető
csak egy faja betét kell aztán öröm és boldogság
az xt féke már sajna nem ilyen
Lezuziusz
új neved mi is kinyirosz ?
csajom xje is fordulaton füstöl. De ő a nyomatékból él mindig elvált tehát az olaj se fogy :D
Ne hagyd magad majd jövő héten kuloghat utánunk
Nem én vagyok a főnök :D
köpésnél még nem tartunk de a hátsó dob lassan jó lesz olajtartálynak
Minek a fékét raktad előre?
rajtam nem múlik mert van rendszámom és nem csak hétvégén motorozok :D
jó jó ez igaz Jani igazat szolt ...
feketét köp nem?
Hazai pályán előnybe vagy :D
De ha gondoljatok es nem vqgytok messze gyertek el nezzetek meg!
ma nagyon elememben vagyok na
tudod mit mondok én neked:) elég sáros volt a nozid szerintem sokat voltál az xl mögött:D/6dugatyús féknyereg/
Az a fék amit egy percig sem bántam meg,hogy megvettem rá mert az a 320 as tárcsa meg a 6 dugós féknyereg nagyon komoly fékhatást produkál és mellette nagyon jól adagolható még sárba sincs az,hogy megcsúszik az első kerék mert jól érezhető nyomás pontja.
desajnos tényleg nem tudok többet a belsejéről...nem szedtem még szét! megy mükszik karbi tiszta az is jó a keverék állitó csavarral kell még variálni mert a gyárira tekertem de lehet hogy az kevés neki...!
nekem pl alapjáraton semmi füst ...középgázon se csak mikor baszatós ba ér a gázkar...ennek van jelentösége?