Szevasztok a kuplung bovdent én a huskyban rometével helyetesitettem de volt olyan is hogy a gázét gyorsban a bicikli első váltóbovdenjével eszkábáltam meg most az xr be meg a kuplungbovden sima bicikli bovden plussz dio beleforrasztva és patent vagy másfél éve
Köszi
Ma lett kész holnap indulunk..... ki lett számolva
Majd rakok fel képet a repedtről is, de valahogy semmi időm ne volt mostanában...... Még nagyon motorozni sem......
Helló!
Ilyened van?
Mert ez jó lenne!
Fém lapom van, hogy a lánc de darálja le az oldalát ha szakad, csak a bakancsomat nyaldossa a lánckerék, azért kellene!
Mit össze tudok problémázni...Apródon van egy srác aki bont egy ilyen jószágot! Szerencsémre nem tul gyakori motor hogy elkapkodják igy elég sokminden meg van még belőle! Irtam neki is 2000 ért odaadja! Szóval nem bajlódok postázással! a másik hogy Ő jár fehérvár felé minden héten! Tőle vettem a hátsó lámpát is meg a féklámpa kapcsolót is!
xr4-hez való
Jön valaki ?
Ma lett kész holnap indulunk..... ki lett számolva
Majd rakok fel képet a repedtről is, de valahogy semmi időm ne volt mostanában...... Még nagyon motorozni sem......
Ilyened van?
Mert ez jó lenne!
Fém lapom van, hogy a lánc de darálja le az oldalát ha szakad, csak a bakancsomat nyaldossa a lánckerék, azért kellene!
Jó az első fenid!
Mi is gépeltünk csak nincs róla felvétel....
- Alzheimer Nagypapa Alzheimer!"
az öregek előbb gondolkodnak, majd utána elfelejtik, aztán nincs probléma
Bowdent vettem bele, és már majdnem jó csak a hossz beállítás van hátra.
még egyszer köszi!
v
http://www.cma-motor.hu/Kuplun...
futár meg 1500 volt, olcsóbb mint a posta