Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsolti baszki ezt hónapok óta csak mondod hogy jössz velünk majd egyeztetünk...mire oda jutunk ogy ebből lesz valami akorra már tavasz lesz sztem...
Akkor jössz velünk vagy mi majd egyeztetünk
gyorsan ment a dolog
Szoval új.....
Eees mar meg is erkezett az uly kuplung bowden:) Szombat delutan lehet csapatni menni
van, de nemigen hasonlít rá
xr4-hez való
Szevasztok !

Jön valaki ?
Szevasztok a kuplung bovdent én a huskyban rometével helyetesitettem de volt olyan is hogy a gázét gyorsban a bicikli első váltóbovdenjével eszkábáltam meg most az xr be meg a kuplungbovden sima bicikli bovden plussz dio beleforrasztva és patent vagy másfél éve
Köszi
Ma lett kész holnap indulunk..... ki lett számolva
Majd rakok fel képet a repedtről is, de valahogy semmi időm ne volt mostanában...... Még nagyon motorozni sem......
Helló!
Ilyened van?
Mert ez jó lenne!
Fém lapom van, hogy a lánc de darálja le az oldalát ha szakad, csak a bakancsomat nyaldossa a lánckerék, azért kellene!
Sziasztok!
Jó az első fenid!
Mi is gépeltünk csak nincs róla felvétel....
" Kis unokám..ki az az öreg német bácsi aki mindig eldugdozza a cuccaimat?
- Alzheimer Nagypapa Alzheimer!"

fiatal vagy még
az öregek előbb gondolkodnak, majd utána elfelejtik, aztán nincs probléma
Mit össze tudok problémázni...Apródon van egy srác aki bont egy ilyen jószágot! Szerencsémre nem tul gyakori motor hogy elkapkodják igy elég sokminden meg van még belőle! Irtam neki is 2000 ért odaadja! Szóval nem bajlódok postázással! a másik hogy Ő jár fehérvár felé minden héten! Tőle vettem a hátsó lámpát is meg a féklámpa kapcsolót is!
óó most olvastam utána nincs raktáron,2héten belül tudják szállitani 1570ftos postaköltséggel..
Irtam nekik is! Köszi Masteron
Köszönöm a válaszod! válaszokat.

Bowdent vettem bele, és már majdnem jó csak a hossz beállítás van hátra.

még egyszer köszi!

v
robogó kuplung bowden? Na ilyenről sem hallottam még..
Robesz kuplung bovden tuti jó neked
amennyire emlékszem nem reagáltak gyorsan a mailra
Mondjuk a hétvégére igyse ugyse ér ide...
Irtam nekik Mailt mert ránézésre stimmel a 600asé is!Ha holnapig nincs válasz akkor felhivom őket aztán berendelem

http://www.cma-motor.hu/Kuplun...
Lehet csak rám volt mérges.....
nekem az xt szívócsonkom van onnan(máshol nem is láttam), annyi volt az ára mint a neten
futár meg 1500 volt, olcsóbb mint a posta