Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

más
az xt-n ki akarnám váltani a gyári ac pumpát
síkúton jól üzemel kiszívja szárazra de terepen ha levegőt kap akkor vége a dalnak
ki mit ajánl?
néztem ilyen 7ezres robesz vákumos cuccot, hát az elég gagyinak tűnt
autósboltban volt univerzális elektromos külső 30valamennyiért
de ez egyrészt drága, másrészt meg szerintem sok lenne a nyomás a karbi tűszelepének
Én vagyok a keceli kutyás motoros.De nem keceli, viszont kutyás és pálinkás.
A mi csapatunkból inkább a motort lefoglaló és elszállíttató rendőröktől tartanak. Mert már jó páran megtapasztalták milyen az. Többek között én is.
Nem lesz az idén már a dunántúli motorozásotokból semmi? Mert ha nem akkor elteszem a motort télire lassan mert már nem tudok bemenni a garázsba. Nálam nincs olyan szép rend mint Nálad.
nekem egyszer mondták hogy itt semmi keresnivalóm nincs mert term.véd. terület
de normálisan semmi "exra" felhang
azért megjegyeztem hogy akkor miért kaszálgat ott egy füstölgős mtz, neki lehet nekem nem?
aztán az volt a válasz hogy az munkát végez
szóval ha munkát végez akkor lehet hangoskodni, füstölni meg olajat folyatni
ja és elvinni az állatok elől a kaját........
Hát igen itt Magyarországon ha már egy területen van egy fa meg két bokor az már természetvédelmi terület,de mondjuk én pont le sz@rom mert még oda is bemegyek ami fokozottan védett vagy éppen sorompóval van lezárva.Azzal,hogy végig megyek az úton nem teszek én kárt semmibe,ellenbe a favágókkal akik a traktorokkal úgy szétbasszák az utat,hogy öröm nézni
további részleteket nem ismerek, csak azért írtam hogy nem egyszeri eset volt
amúgy ha 10 milla van terepjáróra akkor lehet 3 milla a serre is, mostanában divat lett ez a természetvédelem
persze csak pénzügyi okok miatt, mert kb leszarja mindenki a természetet
Ini ez a történet kezd egyre korhatárosabbá válni Szegény pultos lányt inkább ne keverjük bele ebbe a történetbe

már évek óta lejöttem a szerről
nem emlékszik a nevére a munkatársam de egy jó ideig egy páhi kocsmában a pultos lányt reszelte a csávó, szóval látta a gépet nem csak egyszer
jó xr be .... mi történt a te szétszedett blokk cuccodal? 06207740724 itt tudunk beszélni
Hali. Érdeklődnék , hogy ez a blokk jó lenne e XR-be? És mennyit kérnél érte kompletten?
Holnap fotózok nektek egy kis KTM 520-at. Öszeborult a váltója, épp szétszedés alatt...vannak ám technikai megoldások... ja és japán karbi khmmm khhhmmm
Ini szerintem a sok méz evéstől már halucinálsz Finom a méz amit adtál de van egy olyan mellékhatása,ha sokat eszel belőle akkor csúnya zöld KTM-eket látsz
Mit akarsz azzal a csörgő kígyóval
ilyen csúnya mattos fos zöld mint régen a honvédségi autók voltak
Tudom,hogy nem Keceli de sokat járt és jár arra csinálj fotót,de ne valami hamis fotót olyant mint amilyen a lochness-i szörnyről vagy a jeti-ről készítettek
na majd ha látom, vagy munkatársam akkor fotózunk
keceliek meg pálinkások, nem látnak azok semmit
amúgy meg nem is keceli akiről beszélsz
essen csak majd küldöm hátafelé neked a dagonyát
igazándiból nem tudom
olyan zárt részek vannak ahol nincs semmi csak gaz meg bozót
Elvileg jó időt mondanak szombatra remélem nem fog esni
Pormaszkot hozzál magaddal
majd terepen meglátjuk:) mire mész azzal az ürtechnikával
Milyen tyúk ketrec A tiedhez képest egy űrtechnológiával készült motor
egyébként a tanyavilágban mi a picsát lehet még ellopni aminek a védelméhez ilyen gárda lenne szükséges?
nekem nehogy tornászni keljen azt a tyúk ketrecet.... :) futót már intéztem
Nyugi 1 gomb nyomás és már morog is