Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pénz nem kell az nekem is van
amúgy az a szitu hogy ha eladom akkor lesz olyan pénz amiről az asszony is tud és el akarná költeni, én meg nem akarnám hogy költse
szóval ez keltene némi feszültséget, amitől idegessé válnék
azt meg senki se akarja hogy ideges legyek
szóval csak csere, mert nem ért a motorokhoz egy kicsit sem
Hát ha nem kell a pénz
akkor úgy gondolom nincs miért fotózni
Nem, meg nem is öngyújtós
gondolom nem rendszámos az az yz....
Ini, ha nem nagy kérés tudnál küldeni közelebbi képeket a motorról? Vizuális tipus vagyok. Bár én inkább készpénzes vevő volnék, de ha nagyon ragaszkodsz cserélhetünk is, Aprilia RX125, YZ450F
nekem is van néhány, de sosem hoznak semmit........
Még jó, hogy van vagy 3 méhész ismerősöm. Az egyik mindig hoz, a másik is szokott adni, ha valamit segítek neki.
Saját magamat csak nem baszom át vizezéssel
fel kell vizezni akkor tovább tart
Ja csak szólok,hogy már 1,5 kg elfogyott a mézből úgyhogy ezzel nem fogjuk kihúzni a telet Még a mézhez is mézet eszek
az is ki van fizetve......
Hát ez a baj,hogy te lapjával használod
komplett idomszett lehet érdekelne, de így egymagában nem sok jelentősége van
meg aztán az első út után olyan lenne mint a mostani, én használom ám a motor összes oldalát
Azért mert te rágod a kakit
ez sokkal szebb mint az enyém
de akkor sem kell
Valakinek? Nem az enyém,én csak találtam.
Nézegette, de most másra kellett a pénz!
annyira nem akarok szabadulni tőle
most
aztán lehet 2 nap és bekattan valami
többnyire bizonytalan vagyok......... vagy nem......
És senki nem érdeklődik? Az a baj mindenkinek 5000km-es moci kel 200ezerért. Kicsit valami nemjó màr be vannak fosva. Megvenni sem akarjàk? Próbàld meg eladni. Tavasszal vagy têlen meg veszel másikat.
elhasznált autót elég kevesen nézik sajnos..én feldobná apródra is! nekem eddig majdnem minden mocimat onnan vitték el
használtautón
legolcsóbb rendszámos gép
de csak cserébe, eladni nem akarom
Hol hirdeted a tiédet?
Elhiszem. Az enyémnek semmi baja alig van ekadó, talán az enyém a legolcsóbb aztán igy se kell a kutyànak se. Van még 3 hetem azt valahova beszámoltatom vagy nemtudom.
mindig itt a hiba.....állítólag.......
ha normálisan hirdeted akkor le sem szarják az embert
pedig simán be mernék vállalni akár 10 erdélyi 3 napost is az xr4-el, szóval azért nem romhalmaz