Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyibe tartod a masinád?
exc 525
Berg fe 450 vagy ktm exc 450?
Ha nálunk 3 fok lett volna akkor kifeküdtem volna napozni de ott a prérin legalább -3 fok volt de lehet még több mert az út olyan jeges volt,hogy az félelmetes Meg persze fújta a havat a szél Úgyhogy igazi strand idő volt március végén
egyszer sátraztam amikor reggel 3 fog volt majd szarrá fagytam a teszkós hálózsákban
pedig már mindent magamra pakolgattam még a hátizsákot is
valami túraendúrót szerezz be a 2 személyes tekergéshez
amilyen ramaty az utak többsége jó szolgálatot tesz a nagyobb kerék és a rugóút
ha kényelmetlen a magassága aprópénzért meg lehet ültetni bármelyiket
ráadásul nem kell visszafordulni ha valami földút esik be pont a kerék elé
én vagyok most olyan 115 az asszony már vagy 80 aztán kb elférünk rajta
A havas az kizárva Majd ha már lesz legalább 20 fok napközbe az alatt baromság Mondjuk ott se napközbe volt hideg hanem éjjel és hajnalba
tetszenek a régiek , volt egy felújított 250-es simsonom de elkellett adnom sajnos
Szia
Minden rendben motort imádom bele vertem kb 7000 és Komárom Budapest ingázom
vegyél egy Tenerét mint ininek van és kényelmes lesz (haza beszélek)
szia
miújság feléd?
Az a baj rakás szarok a gyertyák rakd vissza a régit és indulni fog
sajnos én is ettől félek nem lessz alkatrész csak ajáltak eggyet,jó lenne mert a héten voltunk az asszonnyal egy 130km-es úton és az xr kicsit kényelmetlen.amúgy ő lenne
Na ez a baj mindenki othon bütyköl azt már csak akkor kerül a szerelőhőz ha már össze kuszáltak mindent
Helló
Van!
én csak azokról tudok ezt-azt ami volt, vagy ami cimbiknek volt és bütykölni kellett
annyi a meglátások hogy ha venni akarsz akkor csak olyant amiből sok van. ha nem sok van akkor cumi az alkatrész utánpótlás
az usából meg nem olyan faja rendelni, ott mintha nagyobb teret nyert volna a kawasaki motors
de tőled ,elég tájékozott vagy,reméltem te tudsz valamit róla.
nekem a régi ngk gyertyával kínlódott így
vedd ki a gyertyát aztán jól melegítsd meg(gázforrasztó gáztűzhely mittudomén)
ha így beröffen akkor mégsem olyan jó a gyertya
azt kell hogy mondjam ilyent sosem láttam, szerintem nem is tőlem akartad kérdezni
sziasztok!
egy is segítségre lenne szükségem. Van nálam egy xr 400 és nem indul, szikra benzin van, gyertya új. vezérlés jó helyen, és kompresszió is van. Annyit csinál hogy ritkán durran a kipufogóba ha összegyűlik benne a benzingőz.
szia
nem tudsz valamit a kawasaki kz 500-asokrol milyen motorok nemnagyon találok róla semmit
ismét valami havas-berúgós-másnapos akció?
de biztos lesz valami majd jelezzük
Jövő tavasszal nem csináltok megint túrát? Szívesen elmennék. De olyan màjus közepe felé!
Sose...Fehérváron dolgozom már fél éve és itt is maradok!