Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben köszi utána nézek. Az lehet az oka is ha kicsit nehezebbe indul?
Nemtom.4rongy sok lenne?
Szia Gyóri Honda :D
Na ez kell nekem a Yamahára
mi lenne az ára?
Helló mindenki
Valakit érdekel fékcső?Gyóri Hónda.
Nálam csak csere jöhetne szóba
Vegyétek mög a motromat!
enyém hungárian edisön, még szervizfüzete is van valahol
amit persze eladáskor keményen meg kel fizetni
ha épp te veszed meg akkor meg még keményebben
Enyém kicsit töri a magyart, enyhe olasz akcentusa van, mivel onnan származik.
szelephézag inkább c betű
legalábbis nekem cicereg hidegen egy kicsit
Ha nagy T, szelephézag, ha kis t, akkor vezérműlánc
Szelep.... hézag... szard le húzd neki. Majd széthullik ha baja van
Egyébként ha bemelegszik és elhallgat akkor nagy valószínűséggel vezlánc van megnyúlva.
És témás traktort láttál már? Unokaöcsém pici gyerek korában úgy hívta az árokásó gépet, mert mikor tolat, azt mondta olyan hangot ad, hogy téma-téma-téma...
Az a T nem tö-tö-tö-tö akar lenni?
Bocs de ennél többet én se tudok mondani róla. Egy T hanghoz hasonló hang hallatszik mikor hidegen jár a motor. Ha bemelgszik nem szoktam hallani. Videót meg nem tudok csinálni mert nagyon szar lenne a minősége, de majd kitalálok valamit. Addigis jöhetnek az ilyen szarságok mint a dó ré mi fá szó...
Na,ha már ilyen a hangja akkor véres a torka
mi az a t-hang? valami ilyesmi?
;)
Mi az a T hang Talán valami szolmizációs hang ( dó-ré-mi-fá-szó-lá-ti-dó)? Amióta itt vagyok a fórumon ez volt a legjobb kérdés Mert ha még feltennél egy videót az talán többet segítene
Sziasztok 400-as xr-emnél van egy furcsa hang amit ismerősöm se tud hogy mi lehet. Egy T hang hallatszik. Milyen hiba lehet ez vajon?
Xr650R-kez keresek kereket cross-gumival. 06203647316
Sziasztok. Keresek komplett blokkot XR6 hoz. Végső esetben van hozzá hengerem dugóval hengerfejjel , de jobb lenne a komplett . Aki tud segíteni kérem ne tartsa magában.
Ment a válasz!
Ìrtam!
Írj rám mikor hol.
Meg hozz sok zsozsót!