szivós az xl ez tény ..de már öreg ami szintén tény ....soha nem is hagyott ott sehol újabb tény de lehet nem én vagyok a jó gazdája:)...és jo lenne valami másik motort kiprobálni:)
kicserélem ami szar...így jogosan kérem majd azt az árat amit gondoltam az átalakításokért ami történt rajta.... egy szóval sem mondtam senkinek hogy az árát akarom visszahozni ( nem baszok át senkit) ....azzal hogy ezeket kicserélem és úgy adom el egy használható motor adok el tökmindegy milyen idős sajnos ebben az országban ez negatív példa..hogy mennyit költök rá szerintem az én pénztárcám bánja és ha az üzleti érzék csak az átbaszásrol szol jusson eszedbe az amit egyszer adsz valakinek azt majd egyszer vissza is kapod
Annyi előnye van egy papíros motornak,hogy könnyebb talán eladni de ez se minden esetbe igaz mert akinek nincs jogosítványa az nem veszi meg mert csak plussz gond az átiratgatás és az esetleges biztosíttás megkötésével.A cross motoroknak sincs pairja még is költenek rájuk.Az csupán attól függ kinek mi az igénye,akar-e közúton menni jogosítvánnyal vagy inkább csak a kertek alatt
joo motorok ezek szo se rola....XL-em igaz hogy csorgott hidegen a vege fele de soha nem hagyott ott sehol es meg is bantam hogy eladtam....XR az rabaszas volt....szivtam az elozo tulaj hanyagsagai miatt hiaba ujitottuk fel de meguntam mar es jool sikerult is eladni...belattam hogy kolteni motorra mar csak akkor eri meg ha papiros ugy hogy en mar csak azt veszek az tuti....azt ajanlom en is neked hogy ne kolts ra semmit ha el akarod adni
régebben én is szerelgettem, most meg olyan lusta vagyok hogy egy kormányösszekötő cserére is szervizbe küldöm a kocsit
megöregedtem, nem nekem való a szerelem
én simán meghegeszteném azt a vázat, utána meg valamivel megerősíteni
a külalakján nem fog rontani, eladáskor se hinném hogy hátrányt jelentene
minden egyes ráköltött forint"kidobott" pénz, sosem fog visszajönni belőle semmi
A feszítő csak egy irányba, vez. lánc felé mozoghat,ha benne van a rögzítő csap.
Épp az a lényege, ha a lánc nyúlik, feszítő utána megy. Vissza soha.
Nézd meg a feszítőt!
Hagyd a pi..ba! Használd, ne vegyél rá semmit.
Ha erre laknál, a vázadat is megcsináltam volna neked.
Jó volt a hangja a blokkban nem?
Ne cserélj semmit.
5e -ért ennyiért a bontósnak is "ingyen" van... én nem tudok mit kezdeni vele.....
ellenben még a szórólaposoknak csóválja a farkát
bár még csak 5 hónapos
és még tőlem is lustább
mi lehet a baja a motornak ha also fordulaton rángat mintha nemkapna benzint, alapjárat van fordulaton megy, és nehezebben indul
megöregedtem, nem nekem való a szerelem
a külalakján nem fog rontani, eladáskor se hinném hogy hátrányt jelentene
minden egyes ráköltött forint"kidobott" pénz, sosem fog visszajönni belőle semmi
Épp az a lényege, ha a lánc nyúlik, feszítő utána megy. Vissza soha.
Nézd meg a feszítőt!
Ha erre laknál, a vázadat is megcsináltam volna neked.
Jó volt a hangja a blokkban nem?
Ne cserélj semmit.
örökké bütykölitek őket