Ha előtte a rugó a helyén volt, akkor az kiugrott a helyéről!
Cseréld ki a rúgó! Nem drága, 2500 Ft.
Különben igen, az egyik fele a hengerfejen van, a másik a feszítő furatában.
Mutasd képet hol volt.
Értem, a rúgó épséges, feszes a lánc is ismét, és még kompresszió is megjött,egy valamit még nem értek, az igaz hogy nem volt jelen valamiért a vezérlés,valahogy meglazult a lánc és átugrott....a lényeg az hogy kompresszió nem volt, most meg van, hogy jelre lett rakva.
a rugónak a hengerfej falának a szélén kell lennie? Mert elötte belül volt...
Ha már szét van szedve, akazd le a láncot, és forgasd át.
Szmt. a hengertérben lehet a bibi, a hang miatt. A hengerfej a következő amit le kell venni, sajna.
Ha összeraktad, mérj kompressziot!
Valóban annak a darabja, köszönöm szépen! Már kiszedtem a blokkot is, szelepfedelet is lekaptam,de azt nem néztem csak most hogy írtad. Köszi még 1 x!
Azt még elárulnád,vagy valaki hogy miért lett kurva laza a vez.láncom? Kompresszió szinte semmi. A motor új dugó gyürüt kapott,meg szelepszárszimeringet,tökéletesen indult-ment karbi takarítás után. 20 km mentem vele...aztán fél óra múlva elindítottam,és pár percen belül elég csúnya hangja lett. Lehet hogy ez a darabka,sőt biztos,de mitől lett laza a lánc? Talán bement a lánc,és a fogaskerék közé ez a szardarab és megnyúlott volna?
helló!
mindenféle Honda xl600r bontott alkatrész eladó ha valakit érdekel az ír Tom hogy nem hirdető oldal de hátha kell itt is valakinek valami, egész motor lett szét szedve ,nem csak ezek van a képen több minden
érdeklődni ezen a címen lehet :petya92@citromail.hu
üdv
Míg szét nem veri a hengerfejet.
Ezért ugorhatott át.
Cseréld ki a rúgó! Nem drága, 2500 Ft.
Különben igen, az egyik fele a hengerfejen van, a másik a feszítő furatában.
Mutasd képet hol volt.
itthon is egy bontott gépet találtam de annak sem volt meg a blokk
a rugónak a hengerfej falának a szélén kell lennie? Mert elötte belül volt...
ne kelljen már ktm-et venni a honda helyett........
Szmt. a hengertérben lehet a bibi, a hang miatt. A hengerfej a következő amit le kell venni, sajna.
Ha összeraktad, mérj kompressziot!
Azt még elárulnád,vagy valaki hogy miért lett kurva laza a vez.láncom? Kompresszió szinte semmi. A motor új dugó gyürüt kapott,meg szelepszárszimeringet,tökéletesen indult-ment karbi takarítás után. 20 km mentem vele...aztán fél óra múlva elindítottam,és pár percen belül elég csúnya hangja lett. Lehet hogy ez a darabka,sőt biztos,de mitől lett laza a lánc? Talán bement a lánc,és a fogaskerék közé ez a szardarab és megnyúlott volna?
mindenféle Honda xl600r bontott alkatrész eladó ha valakit érdekel az ír Tom hogy nem hirdető oldal de hátha kell itt is valakinek valami, egész motor lett szét szedve ,nem csak ezek van a képen több minden
érdeklődni ezen a címen lehet :petya92@citromail.hu
üdv
Vissza raktad a fedelet?
Ez a fedélen található, a berugókar által hajtott dekomp. kar darabja.
Én a vezérműláncfeszítő darabjára tippelek.