Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kint van akkor vidd el egy gumishoz aztán leszedi légkulccsal egy pillanat alatt
blokk kivan véve a vázból*
csak nekem blokk nekem kivan véve a vázból és nem tudom lefogni semmivel...
légkulccsal egész egyszerűen
a dt-n egy szíjas olajszűrőfogóval fogtam le a külső felét
meg mintha sebességben lett volna fékezve......de lehet hogy nem....
kínlódtam vele sokat mire sikerült
köszönöm a választ.
nem hallgat el.
Lenne egy kérdésem h a kuplung kosárnál belül van egy csavar és nem tudom meg lazítani valaki tudna nekem segíteni h h tudnám meg lazítani?
Szép motor
szep darab
melegen elhallgat?
Helló, eladóvá vált a hondám .. ha valakit érdekel írjon.
Ha a lánckeréken megtudod mozgatni felfele akkor az már cserés,de gondolom zörgött is az már neked
Sziasztok.
Segítségeteket kérném. XL 600 asom kicsit zörgött levettem a szelepfedelet, és a vezláncot 2 mm tudom mozgatni szerintetek megért már cserére?
Válaszokat előre is köszönöm
colt az illetékes neki volt/van mindkettő
ha az xr4 is indulni tudna gombnyomásra akkor tuti maradna amíg fel tudok rá mászni
Mit tudnál mondani az 525-ről? Gondolom, ha vennél, akkor tetszik és próbáltad is már.
én nemértem a nőket ha álandoan dughaték vagy az a baja ha meg nem akkor az,semmi nem jó nekik. inkább örülne neki.
a méztöl nekem mindig du..hatnékom van:) volt olyan csajom aki letiltott rola
Hát persze hogy egyszerű, annak aki nem 2 hete látott először szelepet külön a motortól mint én:D
én most eladtam az autot, maradt a bicigli nemkell javítani
az a legegyszerűbb, és itt segítenek a többiek, szerintem rendes srácok
az opelt egyszer(ló@ egyszer vagy 3x) széttúrtam koppra, meg is lett a hiba, szép is meg jó is már vagy 4 éve, de ott megutáltam a szerelgetést
ami pénz meg megspóroltam elvitte a nej a teszkóba
szóval szopattam magam a semmiért
Persze ilyenek nálam is folyamatban vannak, de így elsőre mondjuk a szelep becsiszolást nem vállalnám be.
csak tudom milyenek a szerelők,én is az lennék
majd visszatérünk rá, csak ha olyan van gondolj rám.de lehet én is járok arra majd, csak nem melozok állandóan
én is nyomtattam ilyeneket
aztán rájöttem hogy nincs kedvem szerelni.
inkább elviszem szerelőhöz
már ha megmarad a honda.......agyalok egy 525ös beszerzésen, de akarom is meg nem is.....
az xr4et nagyon sajnálnám elpasszolni a háztól, de az 525 meg jobb lenne
én kinyomtatam a szerelési könyveket nyomatékolást stb,mostmár csak alkatrész kell és szépen felújítom saját magam így tudom, hogy rendesen össze van rakva.
elméletileg lesz őszi túra akkor el tudom vinni postán meg ilyent nem adnék fel szívesen.......
de ez az őszi túra is olyan hogy ki tudja mi lesz......még nyár sem volt.....