az extrém felhasználás volt
de amíg pesten melóztam azért heti 1 kiló simán elment
most kevesebb fogy mert visszafogottabban kajálok, le akarok menni 2 számjegyű testsúlyra
ha esetleg lessz,érdekel majd.sajnos akitől venni szoktuk ő is kistételben csinálja és nemmindig kapok annyit amennyit szeretnénk, mindig azt mondja másnak is kell
Igen, már rájöttem hogy rögös, az xr lesz az én orvosi lovam:) Legalább megismerem a motor működésének alapjait, megismerem a specializálódott szakikat, én is belenyúlkálok.
Köszönöm a részletes ismertetőt Több mint valószínű,hogy rendelek tőled egy 5 kg-os kiszerelést csak még megkonzultálom az anyósommal,hogy neki is jó-e az akác méz mert akkor lefelezném vele.
20kg nagy mennyiség
én volt hogy egy nappalos műszakban bevertem egy kilót
az a helyzet hogy nem termelek nagy mennyiségben, nekem a kevés is elég nem tápozom vitaminozom meg szirupozom őket
azért azt tudni kell hogy hordós kiszerelésben is(160kg körüli egy hordó méz) 1200 volt az akác legutolsó átvételi ára, ami még nincs szűrve meg csomagolva
de minden megoldható, ősszel jó eséllyel fogok menni békéscsabára
nincs olyan hogy legjobb méz
kinek mi jön be..
van vegyesméz amiben minden van, ezt sokan nem szeretik mert túl "vegyes" az íz (pl nekem van egy ismerős aki erre indul be mindig megveszi az egész készletem)
akkor van az akácméz ami egy kellemesen édes, nem túl karakteres íz, kb a legvilágosabb színű, legtöbb embernek ez a "méz"
akkor van még selyemfű (pestieknek csak evvel a névvel lehet eladni) ez nem túl régóta van a köztudatban(gyerekkoromban még alig volt pár tő itt-ott) ez egy kicsit sötétebb, kicsit fanyarabb karakteresebb íz (ahová régen akácra vittem mindig ilyennek kellett "fizetni" mert utálta az akácot)
más nemigen van annyi hogy érdemes legyen külön pörgetni neked
repceméz megköt gyorsan ekkor tisztára olyan kinézetű mit a zsír, ízre szerintem olyan semmilyen, de ami érdekez az hogy a kristályai a legapróbbak, majdnem olyan nutella szerű állag
akkor van még a napraforgó, amíg volt addig a sütögetős asszonyok vitték mert nagyon szép sárga színű
alapesetben a vegyes gyorsan kristályosodik az akác és a selyemfű nem
de néha beszednek ezt-azt és van amikorra karácsony felé(főleg ha hideg helyen van tárolva) akkor elkezdődik a kristályosodás
röviden édes mind és ragad
akáccal nem tudsz mellélőni, de érdemes a selyemfüvet is megkóstolni
ha kell legalább 5 kiló akkor csepelre fel tudom küldeni a biciklisekhez
de most csak akác van még a selyemfű kb 1,5 hónap múlva
árat nem írok egyedi árasak a termékeim de nem jársz rosszul
a bolti ártól olcsóbb és jobb, nem tartalmaz semmi idegen anyagot, nem csak termelem hanem eszem is, magammal meg nem baszok ki
szia
erre felénk vannak egész finom mézek, akác bodzavirággal, repce stb és aránylag olcso mi nagy fogyasztokm vagyunk foghagymával jó gyogyszer helyett
Hali Ini!
Miközben keresgéled a gyógyszered a véleményedet szeretném kikérni,hogy szerinted melyik a legjobb méz,mert ha jól sejtem te otthon vagy a témában Mert mostanában rákaptam a mézre és ha jól tudom ezek a bolti mézek nem sok lófaszt érnek és érdekelne te mit javasolsz és esetleg volna-e eladó méz?
TKR-ről eddig csak 2tben találtam véleményt, vagy nagyon szar vagy nagyon jó:)
Az enyém tán 150km-et sem bírt, vezérlés elrakva, szelepeknek semmi válla. Azért nem idegeskedek mert így is annyiba lesz mint a fent lévő xr-ek, csak még tudom is hogy mi van benne.
Rendeb, hívhatsz nyugodtan!
Most meglesz gyűrűzve és utána ez patika...
Ha te szeretnéd akkor meg megegyezünk az árában, de utána is meg bírunk egyezni :)
de amíg pesten melóztam azért heti 1 kiló simán elment
most kevesebb fogy mert visszafogottabban kajálok, le akarok menni 2 számjegyű testsúlyra