Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a gyűrűk!
más semmi, 3éve van nálam, semmi baja nem volt, Augusztusban lett felújítva, azóta nem sokat mentem vele. Engem sehol nem hagyott még ott!
Ha érdekel, megegyezünk!
látom árulod a gépet? sok baja van? őszintén
az a baj levannak már hajtva sajnos, és sokan büszkén mesélik hogy hogy átbasszák az embert, aztán meg vakarjuk a fejünket
Én is így jártam...
Az 100% ebben nem cserélték ki a gyűrűket. Esetleg tettek bele másikat.
A dugó tetején fél centi korom állt, tesóm ma viszi be gyárba lemosni.....
érdekelne engem is sajnos ahogy megvettem 400km-rt bírt szétszedtem és a sírás kerülgetet úgy rakták össze
Hát persze hogy ők azt mondták hogy jó:)
Nagyon vacilálok, mert most kaptam olyan ajánlatot hogy wiseco dugó + henger újraperselyezése alapméretre 45 ropi lenne.
Sziasztok!
nem tudjátok, hogy hol találok 97,5-ös dugóra gyűrűket? :/
szia
néztem őket én is, beszéltem velük azt mondták jó minőségű a dugó és hajtokar is 5ért a hajtokart is beszerelik,de mástol még én sem halottam roluk. ha veszel tőlük cucot várom a véleményedet
TKR, TKRJ dugóval még mindig senkinek semmi tapasztalat?
Most lett aktuális a dugó vásárlás, az ára elég szimpatikus, de rohadtul nem találok róla semmi infót.
Helló
Hallod, kellett már a motorodon cserélni váltókart?
Most akarok csak nem tudom honnan.
Ja, ne is foglalkozz vele, a csiliviliknek úgyis mindig el lehet kenni a száját aszfalton és terepen is, úgyis az számít.
sziasztok. Van egy eladó gyári plexim 2008-as Transalpra. Ha valaki érdekel mailben keressen, meg tudunk egyezni.
krausz.b32@gmail.com
szerintem szard le ki mit mond neked jó és ez a lényeg!
Szarok en az idiotakra!Nem futja 525os excre csak egy 24eves mx-re...na es akkor mi van?ez legyen a legnagyobb oromuk!
Jó is ha nem lóg ki a bele, meg a KTM fórumon se szólnak meg annyira:D
Eladó pár cuccom, ha valakit érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Szevasztok szük pi....gumi fát és mély árkot
Helyzet az sok a dolog de a gép nagyon jó!
Már bele raktam kb 4000km és nagyon jó a gép
Sajnos egy ismerős motoros haver már fent motorozik másik haver meg porá törte az r1-ét tehát van dolog nem kevés de azért néha veletek is vagyok mert haverokat nem hanyagolom!
nem, itt nem :D
itt is?
Szép estét !
:D
Jó estét
persze! hitelre nem vennék endurot az biztos! motorozni igy is lehet vele de szeretem rendben tudni ami alattam van igy általában minden hibáját orvoslom ami van!Igy vagyok nyugodt!
Hát vagy az öreg vackok vagy hitel.
De azért a szerelést könnyebb elviselni ha alkalomadtán még motorozni is tudsz vele.
Mondom van itt még problem de majd idővel! általában mindegyiken volt mit csinálni ami eddig volt!
Hát 120ért mit vártál, űrhajót?:) Én 3 kilóért vettem az xr-t, ment fél napot, most rádobok még gyorsan 120-at,aztán vihetem műszakira meg eredetiségvizsgára meg átiratni. Szóval verd a popódat a földhöz hogy ennyi baja van:)