Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek !
Ha valakit érdekelne XR 600 18" dobfékes hátsókerék akkor írjon mert eladó ! gumi+ tengely+vakszelep+ utcai gumi+ lánckerék
azt mennyiert vesztegetik?
nem tudok semmit az előéletéről! közelben nézelődöm elsősorban!
Lenne tőlem 4kmerre egy KTM 250MX 2T de meghalni sem akarok..
de ez egész jó 130 ért... bár hallani kéne:)
nem ennek volt régebben szilikonozva kivülröl a szelep fedele?...
nem hiszem elég érdekes figura volt ez a tasunko "ha nem tetszik a motoron valami kabbe a fszom" stilust képviselte ilyen leszarom mentalitással ötvözve! no meg attól még bontani kellett volna! Szerintünk sanszos hogy valami szerelő haverja összelapátolta 2 motorból hogy elinduljon müködjön és a lelkére kötötte hogy adja el most amig megy! Valahogy ilyen érzése volt mind3unknak
azert azt tudd ám hogy 130 ért nem kapsz nagyon másmilyet......
ez a másik amit nézegetek...

http://www.kepesmotor.hu/honda...
130 ba nem adta volna a plusz cuccokat?
az biztos de ez egy ilyen sport..de ha nem muszály ne kelljen ennyiért vennem egy olyan motort amire aztán azonnal költeni kell!
én nem bántam meg a domi hengerfejet és a karbit ez volt a legjobb döntés ....most meg megy ameddig megy
viszont mint minden öreg és használt motor egy feneketlen kút....
persze tudom de nem olyat szeretnék amit azonnal generálozni kell!
azt a karbit el kell felejteni..ha jót akarsz motorozni ez tény..
maradj a hondánál xl is jó de a 130 csak vételár ..nyugodj meg költesz majd rá:)
nem feltétlen de anyagilag (mint minden motorvételnél) be vagyok korlátozódva max 130körülre!De érdekel bármi 4 T csak ne olasz legyen
Csak annyival,hogy könnyebb belőni a fogyasztást ami ezeknél a léghűtéses motoroknál nem egy hátrány ha jól be van állítva,mert ha szegény a keverék akkor könnyen gátas lesz De kérdezd meg a Mocis kollégát ő ezt a saját bőrén tapasztalta
hát remélem sikerül majd egy jobb.. is mindenképp 600 r -t akarsz?
ll pótólom az L betüket.. valaki volt ma kint motorozni?
Nem hoztam el! Menet dinamikára kurvajó volt a futómüve is rendben de a motorban nem hogy csörög valami épp hogy hanem mint valami igazi kereplő! valami nagyon nem jó! telefonban azt mondta az ember hogy uj a vezlánc meg a feszitő de mint kiderült ugy uj hogy vett egy bontott blokkot és abból pakolta át..tehát ebben a blokkban uj de valójában nem!Plusz emberünknek volt egy olyan jellegzetes stilusa ami miatt nem vivta ki a szimpátiám! Ez a tipikus ha nem tetszik valami én leszarom ne vegyétek meg..a jobbos kipuszelepnél nincs hézag semmi az sincs beállitva rendesen szóval van baja..engedni nem akar az árából pedig ahogy nézegettük 6szemmel erősen szét kellene szedni hogy lássuk mi az aminek ekkora hangja van! egyébként ezt mentem el megnézni:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
halod annyira megy ezzel a domi karbival egyszerüen ezt nem lehet kimotorozni....felesleges ettöl jobb karbi xl re:)
Hirdetem
működik.....
az egy karbi mivel lenne jobb?
nem versenyre készült....
Ha elhoztad, egy képet mindenképpen kérünk róla! Meg a benyomásokat, hogy milyen, hogy tetszik!
Az neki nem fér el már nézte az én karbimat is Miért nem hirdeted meg ha ennyire el akarod adni?