nem hiszem elég érdekes figura volt ez a tasunko "ha nem tetszik a motoron valami kabbe a fszom" stilust képviselte ilyen leszarom mentalitással ötvözve! no meg attól még bontani kellett volna! Szerintünk sanszos hogy valami szerelő haverja összelapátolta 2 motorból hogy elinduljon müködjön és a lelkére kötötte hogy adja el most amig megy! Valahogy ilyen érzése volt mind3unknak
Csak annyival,hogy könnyebb belőni a fogyasztást ami ezeknél a léghűtéses motoroknál nem egy hátrány ha jól be van állítva,mert ha szegény a keverék akkor könnyen gátas lesz De kérdezd meg a Mocis kollégát ő ezt a saját bőrén tapasztalta
Nem hoztam el! Menet dinamikára kurvajó volt a futómüve is rendben de a motorban nem hogy csörög valami épp hogy hanem mint valami igazi kereplő! valami nagyon nem jó! telefonban azt mondta az ember hogy uj a vezlánc meg a feszitő de mint kiderült ugy uj hogy vett egy bontott blokkot és abból pakolta át..tehát ebben a blokkban uj de valójában nem!Plusz emberünknek volt egy olyan jellegzetes stilusa ami miatt nem vivta ki a szimpátiám! Ez a tipikus ha nem tetszik valami én leszarom ne vegyétek meg..a jobbos kipuszelepnél nincs hézag semmi az sincs beállitva rendesen szóval van baja..engedni nem akar az árából pedig ahogy nézegettük 6szemmel erősen szét kellene szedni hogy lássuk mi az aminek ekkora hangja van! egyébként ezt mentem el megnézni: http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ha valakit érdekelne XR 600 18" dobfékes hátsókerék akkor írjon mert eladó ! gumi+ tengely+vakszelep+ utcai gumi+ lánckerék