végülis hasonlóan fog működni, mert én adom neki a KP-t a volt motorjáért hogy megvegye a 954-et.
Remélem nem nagyon fagyaszzák lejjebb az árát az Xr-nek. Adok hozzá pár dolgot...szerinted?
Akkor be kell számoltatni a 954 be!
Sok haveromnak van sportmotorja, de mellette ott van egy xt, xr650r, dr , mert azért a terep más!
Főleg hogy itt a Bakony, van hova csámborogni!
Vigyék csak
jó motort adok. Már meg van a másik, csak ezt kell eladnom. Cserében nem gondolkodom amúgy, mert a barátom cbr-jét veszem meg, ő meg vesz egy 954-et. Szóval most cserélünk mindketten
Abban biztos vagyok, hogy jól mész az aszfalton! Nem azért mondtam.
Ha nincs jó társaság nehéz jót motorozni, de majd ha meg lesz az új géped, ha Várpalota fele jársz, keress meg!
Az aktuális gépemmel mehetsz majd!
Meg hát motoros vagy, a barátod is az, csak dumálunk 1 jót!
Sok sikert az eladáshoz, de szerintem cserébe is gondolkodhatnál!
(De ezt már csak te tudhatod!)
hidd el, én sajnálom a legjobban,de tudom hogy megállom a helyem az aszfalton. Most lesz 1 éve hogy nálam van, és 1500 km-t mentem vele...az siralmas! nem tudom kihasználni, nincs időm. Meg persze nincs kivel terepezzek...szóval igy lesz a legjobb. Csak benne áll a pénzem! aztán majd később vehetek még endurot
Annak idején,én is utcán nyomtam, mert terepen nem volt kivel. Aztán egyre többen nyomják szabadban, kevesebb pénzből is, ezért én is terepre mentem. Meg ezzel aszfalton is elgurulok, a sportal, meg terepen nem.
Persze a karbantartás is olcsóbb.
Sajnálom hogy ez nem jött be neked!
Az az igazság, mindíg is egy F4-re vágytam, aztán ha megtehetem, meg is veszem. Eladom a kis XR-t,nem sokat sikerült mennem vele, és igen, egyedül nem jó ...
Ez egy EXC450 asszem 2005-ós de nem vagyok benne biztos! Nincs vele semmi gond müködik minden rajta szépen! Nekem nagyon tetszik csak nekem nagyon magas is..viszont ma ültem egy másik EXC-n amit a tulaj leültetett! Kisebb rugót tett hátra meg az elején is lejjebb engedett olyan 7 centit! Igy fasza! telitalppal leér a lábam egyik oldalon mig a másikon a lábtartón van! Szoval az jobban tetszik
nyomtam egy kis terepet a robesszal, az xr4 negyed annyi adrenalint nem tud termelni.
úgy fel vagyok spanolódva hogy még a 68as ndk női úszócsapatot is meg tudnám csinálni
Remélem nem nagyon fagyaszzák lejjebb az árát az Xr-nek. Adok hozzá pár dolgot...szerinted?
Sok haveromnak van sportmotorja, de mellette ott van egy xt, xr650r, dr , mert azért a terep más!
Főleg hogy itt a Bakony, van hova csámborogni!
De ide ugyis vissza járok
jó motort adok. Már meg van a másik, csak ezt kell eladnom. Cserében nem gondolkodom amúgy, mert a barátom cbr-jét veszem meg, ő meg vesz egy 954-et. Szóval most cserélünk mindketten
Ha nincs jó társaság nehéz jót motorozni, de majd ha meg lesz az új géped, ha Várpalota fele jársz, keress meg!
Az aktuális gépemmel mehetsz majd!
Meg hát motoros vagy, a barátod is az, csak dumálunk 1 jót!
Sok sikert az eladáshoz, de szerintem cserébe is gondolkodhatnál!
(De ezt már csak te tudhatod!)
Persze a karbantartás is olcsóbb.
Sajnálom hogy ez nem jött be neked!
ELADÓ
úgy fel vagyok spanolódva hogy még a 68as ndk női úszócsapatot is meg tudnám csinálni