volt Kx125. onnan kiindulva, tudom mire képes. meg hát eladható darabok a125 osztály. Később továbblépni. 250 az sokat eszik és ha nyit a power már vág is hanyatt gondolom...
Na bakker itt eddig a 125 2T-t nem emlitetted! Abból van jó pár amit megvennék...legyen az Honda Yamaha Kawasaki!
Hondából: MTX 94körüliek, CRM pl
Yamahából: DT, DT-r, Esetleg YZ de az már verseny kategória
Kawasakiból: KDX,KMX,KX!
Mindegyikhez van minden! Kivétela CRM ahoz állitólag nem találni dugattyut..de ki tudja..
Mire szeretnéd használni azt döntsd el először is!
Ha nagyon hegyet akarsz mászni akkor válasz inkább egy könnyű 2T-t, ha endurozni szeretnél akkor viszont tökéletes egy ilyen nagyobb köbcentis négyütemű Honda....
KLR fórumon van egy motoros akinek Cagiva 350van. Elmondta a tutit a Klr600 és a Cagiva350-ről. De azért Honda jobb volna. még 125 2T is. Nem vagyok kényes, csak ne húljon szét
Nem akarok foglalkozni már vele...hát nyilván azért metál fekete meg csilli villi mert sose akart foglalkozni vele..nem hogy lejjebb vinné az árát 30al és elmondaná..gyerekek fasz voltam besült ennyi..csere a bele de 100ért megéri..
van némi fenntartásom
amúgy az őszinteséget sem kedveli a nép, egyszer hirdettem a hondát, leírva mik a hibái aztán egy érdeklődő sem volt.........
a végén még tényleg nekem kell meggenerálozni
Ez kurva jó http://www.jofogas.hu/tolna/Ya...
"Eladóvá vált 125-ös motorom. Motorhibás állapotban. Nincs benne kompresszió ,gondolom elszáltak a gyűrűk.(3e ft os probléma ) Igazából nekem már nincs kedvem vele foglalkozni és azért adom el."
Lehet a hengert fúrni kell. Sőt, biztos. 5000 munkadíj, 23000 a dugattyú, 4300 a tömítéskészlet. Tényleg csak 3000 forintos probléma.
Az egyik kedvencem, mikor a felhasznált alkatrészek összege a motor árával felér, de legalább a fele. A másik nagy kedvenc meg, mikor írják, hogy ez, vagy az a baja, de 2-3000 forintból megoldható, csak már nem akar vele foglalkozni, vagy nem akar rá költeni.
Hondából: MTX 94körüliek, CRM pl
Yamahából: DT, DT-r, Esetleg YZ de az már verseny kategória
Kawasakiból: KDX,KMX,KX!
Mindegyikhez van minden! Kivétela CRM ahoz állitólag nem találni dugattyut..de ki tudja..
Ha nagyon hegyet akarsz mászni akkor válasz inkább egy könnyű 2T-t, ha endurozni szeretnél akkor viszont tökéletes egy ilyen nagyobb köbcentis négyütemű Honda....
ez ? Nehéz gép?
XL 600
Van egy fasza robogóm eladó
amúgy az őszinteséget sem kedveli a nép, egyszer hirdettem a hondát, leírva mik a hibái aztán egy érdeklődő sem volt.........
a végén még tényleg nekem kell meggenerálozni
aztán 100al több lesz a végösszeg
http://www.jofogas.hu/tolna/Ya...
"Eladóvá vált 125-ös motorom. Motorhibás állapotban. Nincs benne kompresszió ,gondolom elszáltak a gyűrűk.(3e ft os probléma ) Igazából nekem már nincs kedvem vele foglalkozni és azért adom el."
Lehet a hengert fúrni kell. Sőt, biztos. 5000 munkadíj, 23000 a dugattyú, 4300 a tömítéskészlet. Tényleg csak 3000 forintos probléma.
és wössner vagy mi nevű dugóval frissen felújítottként árulják.......