Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt kérdi ,hogy a harci oldalon kéne lennie?Megpróbál elmenni
üsz rá azt mész ..... meg segitesz a motorháztetöt levenni a zsömiröl.DDD
amikor szerelőnél volt akkor tesztelte kisebb fúvókákkal és más tűállással de akkor nem ment úgy ahogy kellett volna, szóval maradt a füst
Remélem össze lesz annyira rakva,hogy lehessen vele menni mert azért jó lenne kicsit kiégetni a gyertyát,hogy megtudjuk nézni majd a szinét.
masteron majd megnézi talán holnap hogy mi az optimális neki......aztán leszarom már vasat nem költök bele
akkor hagyd a rákba, hagy füstöljön
Yepp alacsonyabb bizony...még 5centivel..
Mi volt ebbe a beszólás csak felhívtam a figyelmedet,hogy kb 90-92 cm az ülés magassága.Ugyanis volt nekem is ilyen motorom és én se vagyok túl magas (kb 170cm) te meg talán nálam is alacsonyabb vagy.
volt LC2-es DT-m 2is az MTX jobban tetszett nem bas@ogatás vagy kötekedéskép mondtam.De köszi a lehetőséget.Még gondolkodom rajta
köszi írtam neki,hogy benne-e van.
üdv
aham feketét bár én az úgy tudom h a sok üzemanyagnak tudható be
Masteron állj le a cuccal baszki nagyon beszólogatós elttél
Nemcsak dupla macera több lóvé is
Csak úgy szólok,hogy a Dr 600 nak a legmagasabb az ülés magassága a régi endurók közül nem biztos,hogy le fog érni a lábad
Devil ha mindenáron motort akarsz cserélni cseréljünk 1-2hétre...Kapsz egy 2T 125ccm-es motort én meg kipróbálom milyen nehéz egy ilyen dög Ha tetszik mindenkinek megegyezünk ha nem akkor vissza cseréljük..
aki xt-t akar annak ezt tudom ajánlani:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
ez tuti jó gép
Hát persze, lényegében mindkét jelenség tud zsebbenyúlós lenni. De hát ezzel együtt kell élni. Új motorok/autók is bármikor tönkremehetnek.
feketét füstöl nagy gázra?
az enyém is olyan, pedig full optimális a beállítása
azert azon már tul vagyok hogy az idegesítsen hogy komolyabb gáznál füstöt is okádik ez lenne nekem a legkisebb bajom engem ink az zavar ha hangja van a blokknak megy ilyenek..
Elhiszem én, csak nem lennék boldog, hogy ha füstölne a gépem, ha felújítom. Beállítod és utána is megnézünk egy hasonló videót, vagy, hogy vereted az utcában fel-le mindenki örömére
bocs nem figyeltem hogy írtál a karburátorom még nincs be fúvókázva a blokkhoz és a kipufogó dobhoz... egyébként most is lett cserélve össze szelep és szelepszár szimering így kértem a szerelőtől a dugó gyűrű és fúrás a tavalyi felújításban volt óta 4200 km mentem vele ha az idő alatt agyonvertem akkor lehet annak a füstje de ezt csak karbi beállítás után fogom látni de kétlem hogy elkopott volna a blokk :) 1000km ként olaj és gyertya csere kérdezd csak masteront ö tudja hogy kihajigálom belöle...
Csak megnézném a kollégának és beszámolnék neki az állapotáról.
Akkor megspórolnék neki egy felesleges utat.
Hát ha el is menne, nehogy adjatok ezért valamit! Egy kevéske pénzt lehet megérne, de tényleg le van harcolva.
Kérdezd meg tőle, hogy vasárnap eljönne e vele Harcig a Sió töltésen!
Akkor elmegyek az XR-rel odáig én is és megnézem. Sióagárd és Medina között találkoznánk félúton.