Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja
Mondjuk masteron1 nem tudom minek terepmotorozik
Profilképből kiindulva alááll a hegynek lé felbassza a motort ... utána felsétál és ledobja a másik oldalon
1200 az minek terepre ? Itt is van a faluban egy vatta új. Vett rá minden extrát, van is 280kg. meg két 100w ködlámpát. ülésfűtés, markolatfűtés, meg egy beépített műpina hiányzik róla. 4,5milla nem tudom
legalább nyugodt. de amúgy egy gyerekülés a kocsiba 47ezer. A babakocsinak meg van olyan része. van 16ezerért is ülés a tacskóban. Nah de legalább megnyugodott. Nekem kijutott minden jóból, most a gyerek az első. Majd ha marad akkor abból megint elkezdtem a tyúklétrát. ráérek
látom nem csak én vagyok itt g...i
Na ez a baj 86.000 ft ért babakocsi látom felhúzta az asszony a papucsot a lábadra rendesen
van egy cimbi annak 1200es ténéréje van, simán elment ott ahol én a hondával, pedig pár helyen készültem előszedni a fotomasinát hogy lesz faca kép tudunk majd jót röhögni, de nem lett kép
pedig cucc is volt rajta nem kevés.......
hány gyerek lesz még?
ilyen 80-100ezres kocsikat nem vesz épelméjű ember, csak nő
jajj ez nagy sárdagasztó. nehéz gép. Azért duzzogva beérném vele.
86ezer volt olyan multifunkciós hogy napokig lehet szerelni. egy ilyen Transformers babakocsi....
most kell bekeményíteni az asszonynál, mert utána el van baszva az egész......
Vegyél inkább babakocsit APUKA mert az asszony kibasz otthonról motorral együtt
1934 -ben született a kedves vevő. és ő nagyon akar motorozni. Hát megvette. Elvittem neki. Úgy lefáradtam agyilag, hogy elaludtam otthon a kanapén... jó fej volt. Nah milyen motor van eladó?
jó ez a súly nem dobál úgy a homok
mondjuk a nagygépes túra után lehet más lesz a véleményem
Lehet már Honda fan vagyok, de nekem ezek nem jönnek be.Buta nagy a tank,kút van minden fele, minek ennyi súly?
Persze ez is öreg gép, nem olyan szép mint az újabbak.
szerencsére nem!
Ha szeretnéd
nyomtassam ki aztán akasszam a garázs falára hogy sűrűbben lássam?
végre sosem tudtam mennyit megy 130nál jobban nem mentem még, de tudott volna
a tolást arra írtam hogy haver hondáját majdnem annyira kell pörgetni mint az xr4et hogy menjen. az xt meg már alapjárattól megy mint az ökör 3-400 métereket tud kapartatni folyamatosan
ellenben 4ezer fölött már nekem sérti a fülem
CRM ugyan az a blokk, mint az NSR.
Van hozzá dugattyú.
CRM-NSR dugattyú Asso Werke
en versenyeztem 2kf-es XT-vel meg az XL-el...nekem gyari atetel volt neki hatul min. 45 os kerek elol nemtudom.....fej fej mellett mentunk
Tessék
igazad van, de az a nagytankos xl kb olyan ritka mint a munkamániás cigó....
szóval nekem az xl kistankos azt látom sűrűbben