Jaja
Mondjuk masteron1 nem tudom minek terepmotorozik
Profilképből kiindulva alááll a hegynek lé felbassza a motort ... utána felsétál és ledobja a másik oldalon
1200 az minek terepre ? Itt is van a faluban egy vatta új. Vett rá minden extrát, van is 280kg. meg két 100w ködlámpát. ülésfűtés, markolatfűtés, meg egy beépített műpina hiányzik róla. 4,5milla nem tudom
legalább nyugodt. de amúgy egy gyerekülés a kocsiba 47ezer. A babakocsinak meg van olyan része. van 16ezerért is ülés a tacskóban. Nah de legalább megnyugodott. Nekem kijutott minden jóból, most a gyerek az első. Majd ha marad akkor abból megint elkezdtem a tyúklétrát. ráérek
van egy cimbi annak 1200es ténéréje van, simán elment ott ahol én a hondával, pedig pár helyen készültem előszedni a fotomasinát hogy lesz faca kép tudunk majd jót röhögni, de nem lett kép
pedig cucc is volt rajta nem kevés.......
1934 -ben született a kedves vevő. és ő nagyon akar motorozni. Hát megvette. Elvittem neki. Úgy lefáradtam agyilag, hogy elaludtam otthon a kanapén... jó fej volt. Nah milyen motor van eladó?
Lehet már Honda fan vagyok, de nekem ezek nem jönnek be.Buta nagy a tank,kút van minden fele, minek ennyi súly?
Persze ez is öreg gép, nem olyan szép mint az újabbak.
végre sosem tudtam mennyit megy 130nál jobban nem mentem még, de tudott volna
a tolást arra írtam hogy haver hondáját majdnem annyira kell pörgetni mint az xr4et hogy menjen. az xt meg már alapjárattól megy mint az ökör 3-400 métereket tud kapartatni folyamatosan
ellenben 4ezer fölött már nekem sérti a fülem
Mondjuk masteron1 nem tudom minek terepmotorozik
Profilképből kiindulva alááll a hegynek lé felbassza a motort ... utána felsétál és ledobja a másik oldalon