Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van nem motoros ,de nem is kellene motoros csaj mert a nők kezébe nem motor való hanem fakanál meg az amit most inkább nem irnék ki ide
hát az nem túl sok és van valami ötleted hogy milyet és honnan rendeljek a gépe?
ha szétszeded majd látod......
ha kiesik a szelep akkor kopott a szimering ha megtartja akkor nem annyira
nekem a prox szimmering pár hétig bírta
azt honnan tudom ha a szelepszár szimerin rossz ?csere után derül ki?
az olaj nem sok lehet hogy szét van kopva a henger meg a duo vagy csak olajlehúzó gyűrű mondjuk ma délután szétdobom vagy csak szelepszár szimering?
vagy sok olaj van benne vagy valami szar........
a nőgyógyász sem tud úgy pontos diagnózist alkotni hogy nem kotor bele a gépezetbe
Motoros tesók lenne 1 kérdésem, Honda xl 600, ddig épp hogy csak 1 minimális füstölgetés volt ha vissza engedteem a gázt, meg elhanyagolható olaj fogyás, főleg hogy 1 helyen kicsit ereszti is a gép, most meg 1 ik napról a másikra, mocskosul elkezdet füstölni, és zabálja az olajat, ha húzom neki akkor is füsttől jól de ha motorfékkel gurulok akkor még a Kamazt is lehagyná füstbe,meg kb max re álíttotam a nivót, 50 km alat lement vagy 1.5-2 cm olaj róla esetleg picit több is, szerintetek mi lehet a baja, tavaly vettem akkor azt mondták meg gyűrűzték, esetleg szelepszár szimering?
haho valaki segítsen
légyszike
most nem tán irigykedsz? tán a te baratnőd nem motoros? ezekszerint nem akkor meg ne basztass
Motoros tesók lenne 1 kérdésem, Honda xl 600, ddig épp hogy csak 1 minimális füstölgetés volt ha vissza engedteem a gázt, meg elhanyagolható olaj fogyás, főleg hogy 1 helyen kicsit ereszti is a gép, most meg 1 ik napról a másikra, mocskosul elkezdet füstölni, és zabálja az olajat, ha húzom neki akkor is füsttől jól de ha motorfékkel gurulok akkor még a Kamazt is lehagyná füstbe,meg kb max re álíttotam a nivót, 50 km alat lement vagy 1.5-2 cm olaj róla esetleg picit több is, szerintetek mi lehet a baja, tavaly vettem akkor azt mondták meg gyűrűzték, esetleg szelepszár szimering?
egy feszesebb kannatartóval simán tudnának terepezni
bár ilyen dupla d méret néha beleverne a kormánymerevtőbe még megkötve is
Teljes mértékben megértelek,hogy eladod az Xr-t.Ugyanis az endurózás nem lányoknak való
remélem az figyeli az oldalt
ki is irom majd nagybetűvel hogy VAN ELADÓ XR 400-ASOM!

Láttad a lengővillán az MZ lábtartót?
Biztos az dobott rá lóerőben.
Ezzel jó nagyot estek. Fasza a kormány meg a fékkar.
Szerintem az első sárvédő is akkor rottyant le, mert nem gyári.
A jobb oldala szerintem sérült lehet kicsit, mert a képek alapján takargat valamit. Nem tudom miért nem csinálnak egyesek mindkét oldalról képet.
Ez a szegény pára tuti,hogy lopott motor
Ez mindig igy van! De türelem, mert megéri!
mikor nincs penz motorra mindig van joo gep de majd ha motort fogok keresni egy se lesz amilyen az en formam
hogy bantak szegeny paraval
Jó áron van a tied, ennek ennyi az ára. De láttam drágábban okmányok nélkülit is, na az sem adja el!
Ha visszaolvasol, volt itt a fórumon aki xr400 at keresett!
atyaééég
A 100 lovas xr!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_650_r-6750992
Igen! Vagy sokat kell rosszalkodnia, és utána kapja meg a motort, az xr-t meg beszámolja.
ajjj tee ez nem igy működik! nekem elég az, hogy elég jóó áron adja el nekem azt a 2007-es f-et. Nem kell ingyen, áááá....nem szabad
Hát az ár kérdése mindig nagy talány, legfeljebb ha alkudnak visszatartod az alkatrészeket, meg a többi cuccodat.
Sajna a másik hátulütő a távolság, szerintem hirdesd meg a határon túlra is, lehet előbb ugranának rá!
Nekem pl legutóbb nem is alkudtak, hanem kicsengették az egészet kp-ban. De sokáig nem érdeklődött senki!
Hirdesd még meg itt is, és a apródon, jófogáson is, ott jobban pörögnek a dolgok!