Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért ha úgy adódik csak szólj, addig ráizzítom a nejt a keresésre
csepelre minden héten megy a haver
inkább edzel? azt a karton motoros dumát
fasza...remélem minden jól alakult!
Köszi rendes tőled de nem akarom idén erőltetni a motorozást inkább nagyobb hangsúlyt akarok fektetni az edzésre Talán majd a nyáron elmegyek a csajommal 1-2 alkalommal motorozgatni,de túlzásba nem fogom vinni az tuti.
jovanmá nem az antarktiszon voltá különben is itt kéne már lenned ... nem a meleg panelban... ide felé jövet hozzál 4-5 liter 95 öst várlak nagy szertettel
azért én azt javasolom hogy ezt az idényt térdgéppel motorozd végig
van ilyen gumis-tépőzáras franc aminek dupla csuklós vas van az oldalában az elfér a gatya alatt nem is zavaró, térdvédő is feljön rá
valami 6 ezerért vettem 3-4 éve ennyit megér szerintem
de ha sóher vagy akkor megkeresem az enyém merre van aztán felküldöm csepelre kölcsönbe
csak ki kell puhatolni kinél van mert a nej odaadta valakinek
valami ilyesmi forma
http://hu.taobaoshoppingagent....
Ugye milyen szépek az idomok?
Az pont arra szolgál, hogy fel lehessen melegíteni a fagyott répát
Ott ért véget a túra egyrészt a térdem szarrá ment és bedagadt mint az állat másrészt meg kb -5 fok körül lehetett ott kint a prérin és ezt a hideget fokozta az erős északi szél
szóval akkor már ti is pöcs nélkül motoroztatok tovább?
mert ha az a rés befagy akkor már a répa leesik
Jobb,hogy nem jöttél mert a túra 2. nap hajnalába esett a hó és olyan hideg volt,hogy befagyott volna a nunid
Igen, ott. Mivel Medina a harci oldalon van. Nem nagyon tud valós kifogást találni, mert kb 5 km Sióagárdtól. 10 perce csak van hétvégén.
úgy úgy
kijöttem svédbe, mert munka van. Meg kell a pénz...igy elmaradt.
Na mi a helyzet kisasszony?Múltkor nagy volt a szád,hogy jössz a túrára,aztán eltüntél mint az aranyóra
köszi.
joo a kep
http://www.dragracing.hu/verse...

már voltam az előző motorommal is. Na akkor sem volt sok 400-as.
bátor vagyok! sokmindent kipróbáltam már motorral...mármint pár dolgot, ami nem riasztott vissza akkor sem mikor hullás volt.
67kg vagyok de ha kell, májusig fogyok valamennyit...nagyon menni akarok.
ha nem vagy 100+ kiló és bátor vagy akkor még esélyed is lehet a győzelemre
na igen, a tapasztalat az mindig kell
úgyhogy majd meglátjuk .
nem tudom, lehet Xr-ek. Nem mondták meg. Na mindegy, kipróbálom magam, aztán nevetek egy jót hogy úgy ott hagynak mint ha simsonnal mennék ellenük
az se baj!
jó pár éve a dt80al simán leküzdöttem terepen egy xt600as kisgyereket
igaz nem a dt ereje miatt hanem fosós volt a kiscsávó
persze mar motorozok....igaz most nem voltam mar 2 hete az idojaras miatt
amennyire tudom nemigen van(papíron) gyengébb 400as gép az xr4-től
esetleg az xt400 ami kicsit nehezebb is