Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez 43f, de hagyd a pélóba! . Eszi az olajat, hajtókaros, vagy kopott a henger/vagy dugattyú, vezérlés felől is jón bőven hang. Ha a tiéd is ilyen, felesleges elcserélni, ha jobb akkor pedig pláne. Ha szarabb akkor sem vagy előrébb
Az az igazság ,hogy az enyimének is van pici hangja kipuff szelephimba miatt az kicsit oldalirányba mozog de ezen felül szép hangja van.
Akkor ne cseréljem el szerintetek sem igaz?
igazándiból egy 2kf lenne a legjobb és kicserélni a kerekét egy 18asra
Ezt az Xt-t felejtsd el zabálja az olajat és zörög mint a MÉH telep
ja
kb 85 körüli gép, kicsit füstöl meg a lánc felől is van némi hang
enyém is zörög egy kicsit de nem ennyire
ez a 43f utánna néztem ez elvileg 18-as
igazság szerint Hondát szerettem volna de ez volt jó árban és közel sok-mindent megcsináltam már rajta de ezmiatt kicsit bele is untam nem vagyok yamaha párti de szerintem jobban is néznek mi mint a DR
meg szerintem valamivel könnyebb is mint a DR és több az alkatrész hozzá gondolom.
sajna ezt nemtudom megnézni szar a netem...
amúgy az xt600e is 17es hátsó kerekes
90előttiek 18-asok csak
itt van vidi az XT ről most küldött a srác. és itt a hirdetés is ő írt rám nekem van a dr600.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
http://www.youtube.com/watch
?v...

nem tudom vidin mintha kicsit füstölne nem?
baszki azt hittem a dr-re akarsz cserélni, az xt-re sztem elcserélheted!
nem tudom
dr még sosem volt a környékben
nekem az xt a szíven csücske szóval én tuti elcserélném még ha műszakilag bénább is az xt
de....... a 650es igen bejön formailag
szerinted sem érné meg odaadni a DR-t XT-ért igaz?
Nem tudom nem volt még ikerkarbis gépem.
másfél karbis az xt
a másik fele nem olyan mint az xl karbi
csak egy vákuum vezérelt súbler(már ha ez a neve ezt sosem tudtam megjegyezni) van a másik felén meg egy fúvóka
Mi a problémád a dr 600 al? Azért kérdezem mert volt nekem is DR-em és szerintem egy szarabb konstrukció mint a Honda de azért vannak a Suzukinak is előnyei
Köszönöm a segítséged!
üdv
az xt-n is egy karbi van a másik az csak vákumos vmi nem? De ezt ini tudja jól!
Én nem adnám oda, az Xl-eknek is csak 17es a hátsója sajnos! De mintha bemenne a 18as xr kerék de ez nem tuti!
Köszi a választ az XT mellet szól,hogy 18-as a hátsó kereke a Dr- nek 17-es viszont a DR 1 karbis lég-olajhűtéses 2 gyertyás az XT szerintem 2karbis léghűtéses 1 gyertyás.
nemtudom akkor szerinted az XT-ért nem éri meg odaadni?
Jó is lenne ha 70 lovas lenne :D
Akkor nem kéne lecserélni mostanában....
Apró hirdetések közt van pár orvosi eset XL 600 50 LE 52LE stb...
A szívemmel nem volt gond soha a 10 év edzésből 8 évet kokszoltam becsülettel én inkább a májamon szoktam megérezni néha,hogy pihentetnem kell a dolgokat de most itt a 2 év alatt szépen kitisztult a szervezetem úgy,hogy már 2 hete el is kezdtem egy kis tesztoszteront injektálni a szervezetembe most már kicsit össze kell szednem magam mert igy 90 kg-osan nem érzem jól magam mert 100 kg alatt nem férfi a férfi
Szerintem keress egy hondát a dr tényleg nehéz és szar az első futóműve állítólag, de azt tuti hogy baszot nagy gép!
Az lehet! Az a csóka akinek van az nagy művész, mikor az én xl-emet csináltam szét volt bombázva a hengerfejem! Haver látta! Nekem is lm nagy tankos vázam volt blokkal, csak a tank idomok voltak rmg-k! Aztán meg akarta magyarázni a srác havernak hogy nem lehet hogy az én xl-emben 4 szelep van mer az lehetelen! Az enyémbe csak 2ő van álítása szerint! Ja és az övé a legerősebb xl Zalában kb 70 lóerő! Azóta csak 16szelepesnek hívjuk