Szerintem is próbáld ki max ha mást nem tapasztalatot nyersz
Én is poénból gyorsultam haver 250-es CR-je ellen hát rendesen lenyomta a DR-t rövid távon de végre én nyernék
milyen gépekkel? mert 2 busa között szarul fogsz szerepelni
de ha nyerni akarsz ilyen helyzetben akkor 400méter aszfalt és 400 méter friss szántás legyen az útvonal
öcsémnek volt egy XL250 degree csak önindítós amiért adott egy simsont+30000ft ot így volt neki 55000Ft-ba csak vázilag agyon volt vágva motorikusan patent volt csak akkor még nem értetünk annyira hozzá és eladta ma már bánjuk -10-be is csak rányomot az önindítóra és pöfögött
Nem rosz motor én is szeretem,nem mindenáron akarom elcserélni.
2.-ba még hirtelen gázra fel jön az eleje csak pl. ami neked volt 600as XL az jobban tetszik amúgy jó már az XR-ed?
ha már 250esben is gondolkozol akkor önindítósat keress
de annyira fog hiányozni a nyomaték hogy úgy is visszatérsz a 600ashoz
sajna a 200ezer alatti motorok ritkán jók......
akkor már inkább megéri egy full szakadtat venni apróért és megcsinálni
Janszi az nem poweres hanem ATAC-os nem ugyanaz a 2
Volt 2 olasz és egy japán MTX-em úgyhogy eléggé ismerem őket
nekem pl. az olasz jobban bejött kevesebb probléma volt vele
nem gond, a lényeg ,hogy segíteni akarsz azért raktam fel a kérdést mert a DR sem tökéletes még hiába költöttem rá bőven vannak hibái és a DR-nek is van kis hangja hiába az új vezlánc .
Meg nagyon szeretnék valami Hondát helyette az lenne a jó ha valakinek lenne egy jó kis XL250-600 ig és cserélnénk
gyorsan kell olvasni
sajna ezek a 20+éves vasak lassan kikopnak, mert a nem rendszámosokra nemigen éri meg jelentősebb összegeket költeni, rendszámos meg ritka.....
amúgy amit linkeltem piros xt-t az ismerem, a motort is meg a gazdáját is, vett egy 660as xt-t aztán erre nincs szüksége
3 havi fizetésért megéri, én ennyiért vettem a szimót használtan 25éve
Felénk most hatalmas árvizek vannak, minden tiszta víz és sár. Amióta meg van a motor, csak dagonyában és hóban meg fagyban mentem vele (nem volt normális idő), 420km-t tettem meg vele eddig, ebből kb. 15km volt ami nagyjából száraz talaj. Unom már a dagonyát, most várok. Ma is kimentem vele, igaz csak az úton kerültem egyet a faluba, de nem kéne kísérteni a sorsot rendszám nélküli motorral. Egyébként most le van mosva, olyan mint az új
Én is poénból gyorsultam haver 250-es CR-je ellen hát rendesen lenyomta a DR-t rövid távon de végre én nyernék