Ini a tankolásba nincs igazad , mivel ott van az Xl 600 LM 28 literel
azt érdemes össze hasonlítani a Tenerevel
De abban igazad van hogy az XT nagyobat húz alsó fordulatszámon..
Azért is lehet mivel más a löket furat....
Ez az összehasonlítás kb ugyan az mint az XRV 750 / XTZ 750....
kövezzetek meg de nekem sokkal jobban bejön mint az xl600
tol mint a tank, és nem kell örökké tankolni
havernak xl600van elég patent is szóval van összehasonlítási alap
de egy fanatikus honda rajongó úgy is mást mond
ez lehet vagy 170 kiló, de ha nem tankolod teli(23liter a tank) akkor könnyebb
karbi full egyszerű sok gondja nem lehet inkább az ac szokott kínlódni ha teli tankkal jól indul negyed tankkal nem akkor ac gond
szívócsonk is szét szokott esni, nekem is szar volt de attól indulnia kell
szóval így látatlanban nem hinném hogy sok baja van
ha nem sumákol az eladó.....
mielőtt ilyent veszel nézd meg fel tudod-e emelni a földről....
pl haverom nem bírta, a szeme kint volt 2 centit úgy erőlködött de akkor sem ment neki
Ebben az országban igen látod nekem ezért nem kell gyerek mert amit a gyerekre költenék pénzt azt inkább motorra költöm vagy veszek belőle szteroidot a többit meg félre rakom a lakásra.
1. Mentél ilyennél?Nem 1 világszám!
2.Nem 1 megbízható fajta.
Persze ha rendszeresen karbantartott, akkor jó,de ez itt kizárt!
Akár dugó,henger,hengerfej hiba is lehet!
Ne vedd meg, csak bagóér!
Gondondolkodóba ejtett mert nem néz ki rosszul,öninditós ami mükszik is rajta...ha azt az otromba nagy tankot le lehet dobni róla akkor nem lenne ez olyan rossz!
beszéltema sráccal és a szomszéd ismeri is! azt mondja ha ad neki közvetlen benzint akkor bepöffen de aztán megáll..sejtése szerint farsot sziv valahol...
Szerintem meg van baj mert úgy gyereket vállalni,hogy mellette nem tud venni az ember egy 100.000 ft os motort az elég nagy merészség Én így nem tudnék örülni egy gyereknek ha közben csövesség van
Azzal sincsen semmi baj szerintem! Örülni kell neki
Én Számitogéppel jártam igy...hát modnom eladom az asztalit hogy veszek laptopot...asszonka bólogatott erősen hogy jó ötlet..eladtam meglett a lóvé éés akkor jött ez: Hát hó vége van jó lenne máshova az a pénz majd fizukor veszünk stb stb...ha ezt tudom nem adom el.. Aztán nem is lett gépem...
Na látom te is ilyen álomgyáros vagy mint a Janszi belinkelsz 1 nap vagy 10 motort aztán variálsz velük,hogy melyik lenne a jó a végén meg kiderül,hogy nem is lesz rá keret mert kell a pénz pelenkára
Neki ez kell. Italjet formula... jobban eltudom képzelni a panelok között ezzel az Arrow rendszerrel meg elég mutogatós motor kinézetre de kell az öregnek. nem semmi.
Még ilyet. reggel kijöttem a robogóval, mondván járatom az új dugót meg állítok a karbin.... jön egy 75év körüli bácsi, nézegtei, olyan jó ízűen beszélt a motorokról. most visszajött és hozott pénzt. Felült rá, azt hittem el esik olyan kövéreket húzott neki. Mondta hogy vigyel el neki házhoz, (17km) a falujába. 110ért ! Jáj melllém áll a szerencse
azt érdemes össze hasonlítani a Tenerevel
De abban igazad van hogy az XT nagyobat húz alsó fordulatszámon..
Azért is lehet mivel más a löket furat....
Ez az összehasonlítás kb ugyan az mint az XRV 750 / XTZ 750....