Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is csak akkor rakom fel a nagytankot mikor túrázni megyünk,
de viszont nagytankal sokkal jobb tempózni vele terepen , nem dobál össze vissza, igaz ha megindult akkor kell combozni vele, de nekem max 1 évben fent van 2 hónapot, RMG tank meg jó mászókázni endurozni ,
csak elsejére tudott a banda összejönni, én már mennék holnap is......
de még így sem jött össze a tervezett 4 napos motorozás
Külsőre lehet ,de a blokknak már nem sok köze van az XL hez
aszittem , h jövő hétvégén, mer mi akkor megyünk
elsején megyünk
de ez most soft verziónak néz ki
aztán ki tudja mi lesz a vége....... az adrenalin mennyiségtől és az időjárástóll függ
jössz-e a biharba gecó?
Ritka hát mert aki használja terepen többet, nemigen túrázik annak felesleges a nagytank, meg sztem ronda is, amúgy van nálunk is egy a faluban echte mint laca haverjáéé
kb 5x leírtam már a véleményen ide
keress rá
ar350
Mesélj csak ! Ne fogd vissza magad annyira szar nem lehet
ne gondold hogy az a cagiva olyan könnyű....
szinte xl600 súlyban van, megtankolva simán van 150 kiló
nekem volt egy darabig ilyen műszer
majd a Cagiva 350 veszek rá Hondás matricákat az jobb kiszedni a sárból. a léghűtéses gépek hogy bírják a patakok jéghideg vizét ?
inkább a hengerfej a gáz múltkor láttam 15ért xt600 hengert dugóval.
A blokkját nem vállalom. Az sokat elvisz. főleg ha a blokk szétverődött és lóg minden.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy XT600 vagy Dr600 szerintetek a jobb?Tudom,hogy nagyjából egy kaliber mint az XL 600 de ajánlottak egyet a DR-ért és nem tudom meg érné-e a csere.
Erről lenne szó http://www.kepesmotor.hu/yamah...
ez pedig az én gépem http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ha Honda lenne nem gondolkoznék ennyit mert a kedvenc márkám és inkább ahoz húz a szívem mint a Suzukihoz.
Segítségeteket köszönöm előre is!
ez a gép bőven alku képes,szerintem egy próbát megér ha bepróbálkozol
szíved bírja még azt a sok kokszot?
volt egy ilyen gyúrós ismerősöm annak nem bírta, mondjuk annak az agya is szalajtott a végén egy kicsit
80 ból vajon mennyit enged?
50ért simán elhoznám
ÁÁÁÁ az az idő már elmúlt akkoriban még versenyeztem kb 2 éve,hogy nem edzem de azért még tervezem,hogy őszre felkészülök egy versenyre mert rohadtul ellustultam de arra kell pénz bőven
ha ráhagyod nem lesz másképp.......
én is tűrtem vagy 10 évig, most kezdtem el lázadni, szerencsére beletörődött(úgy-ahogy).....
ismerem a falut ahol ez a motor van és az embereket is látásból " ÉLETVESZÉLYESEK"
off- majd asszony is belátja. hidd el neki kell belátni. Még az elején vagyunk ,elmegy. Másképp lesz
kurva jó az a gép. el sem hiszed amíg nem próbálod ki
nem érezni azt a 250+ kilót, valahogy hihetetlen jól eltalálták a japók, sokkal jobb terepen is mint a 660as ténéré
persze nem tengelyig érő sárban tologatni jó
ez gyönyörű. hogy lehet lelakni olyan valamit ami hobbi. Tehát nem minden napra, nem munkaeszköz.... igazi bontóba való
én vettem egy hungarocell gyerekülésre hasonlító tárgyat használtan olyan 1500 felé aztán jónapot.......
yard sem szólt semmit érte
a gyerekkosit kb olyan állapotban adtuk el negyedáron ahogy kitoltuk a boltból, kiságy pelenkázó mittudomén 50 üzemórát sem lett használva
amit anno a gyereknek vettünk annak 90% teljesen felesleges volt
ruhákat a vateráról vagy ilyesmi helyről vegyetek párszázért, képes 2-3 hónap alatt mindet kinőni
egyedül cipőt ne vegyetek használtan olyant amiben járni fog
kb ennyi röviden hogy ne szopassátok magatokat
off vége
http://aprod.hu/hirdetes/yamah...:

óccssóóóó,de viszont szar