Én is csak akkor rakom fel a nagytankot mikor túrázni megyünk,
de viszont nagytankal sokkal jobb tempózni vele terepen , nem dobál össze vissza, igaz ha megindult akkor kell combozni vele, de nekem max 1 évben fent van 2 hónapot, RMG tank meg jó mászókázni endurozni ,
Ritka hát mert aki használja terepen többet, nemigen túrázik annak felesleges a nagytank, meg sztem ronda is, amúgy van nálunk is egy a faluban echte mint laca haverjáéé
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy XT600 vagy Dr600 szerintetek a jobb?Tudom,hogy nagyjából egy kaliber mint az XL 600 de ajánlottak egyet a DR-ért és nem tudom meg érné-e a csere.
Erről lenne szó http://www.kepesmotor.hu/yamah...
ez pedig az én gépem http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ha Honda lenne nem gondolkoznék ennyit mert a kedvenc márkám és inkább ahoz húz a szívem mint a Suzukihoz.
Segítségeteket köszönöm előre is!
ÁÁÁÁ az az idő már elmúlt akkoriban még versenyeztem kb 2 éve,hogy nem edzem de azért még tervezem,hogy őszre felkészülök egy versenyre mert rohadtul ellustultam de arra kell pénz bőven
kurva jó az a gép. el sem hiszed amíg nem próbálod ki
nem érezni azt a 250+ kilót, valahogy hihetetlen jól eltalálták a japók, sokkal jobb terepen is mint a 660as ténéré
persze nem tengelyig érő sárban tologatni jó
én vettem egy hungarocell gyerekülésre hasonlító tárgyat használtan olyan 1500 felé aztán jónapot.......
yard sem szólt semmit érte
a gyerekkosit kb olyan állapotban adtuk el negyedáron ahogy kitoltuk a boltból, kiságy pelenkázó mittudomén 50 üzemórát sem lett használva
amit anno a gyereknek vettünk annak 90% teljesen felesleges volt
ruhákat a vateráról vagy ilyesmi helyről vegyetek párszázért, képes 2-3 hónap alatt mindet kinőni
egyedül cipőt ne vegyetek használtan olyant amiben járni fog
kb ennyi röviden hogy ne szopassátok magatokat
off vége
de viszont nagytankal sokkal jobb tempózni vele terepen , nem dobál össze vissza, igaz ha megindult akkor kell combozni vele, de nekem max 1 évben fent van 2 hónapot, RMG tank meg jó mászókázni endurozni ,