Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ez már a 2002 utáni R-es!
Az előtt ilyen volt:
Ez az én '89-es motorom volt.
Írtam én is, csak itt is jelzem, mert a freemail néha szarakszik.
Igen egyébként Tockáik mindennaposak már
még 1 évig biztosan nem! De igen utána szeretnénk nekiállni! Én fiatalabb már nem leszek az tuti de sokáig nem akarjuk halogatni! Benne van a 3éves tervben!
Nem tocka-éknál jön a kislány!
Jól emlékszem,hogy nálatok is készülőben van a gyerek?
Hát igen! Én saját felhasználásra gondoltam volna! Asszonkának Pitet nézegetek mert Ő aztán tényleg alacsony...40kiló és 150magas.. pont hozzám illik! Nekem viszont elég lett volna 250ccm 4T
Nagyon barátságos sztem még 80 ból készre lehetett volna csinálni és még akkor is többért el lehet adni, bár megmaradt volna a páromnak de így másikat kap!
Tockának még egy jó gép jó áron! Szerintem most csak neked hirdetnek bakker! az árak is ugy vannak megirva ahogy szeretnéd!

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Szerintem 125be elég barátságos volt az ára!
megvan a link de már eladták:S rááltam amugy arra a 250es xr re amit linkeltél de azt másnapra el is viték baszki 300hoz közel járnak...
az utolsó kép az R-es! nekem még az utolsó szériás LC2es van...ott volt váltás 89be az R-esre
igy elnézegetve a régi elsö napos képeket a motoromról...hát van változás rajta..
Lemaradt a dt R 89-.
nem találom a linket
Elsö kép LC1 második LC2 harmadik DT-R!
Az R-esnek van tuloldalon a kipu és a tanknál oldalanként van a hütö levegő megvezető!Illetve LC1 és LC2 között a blokkon is van külömbség és a hátsó felfüggesztésben is! a képeken a felfüggesztés látható
janszinak linkeltem lentebb már egy xt asszem
125ösre cserélnék
amúgy ez tuti lc2?
azoknak nem a másik felén van a kipuff?
a 80asnak van itt meg az lc1nek, legalábbis eddig úgy tudtam
holalinkje?
kerülendő azon telefonbeszélgetéseket hogy mennyi a vége,mit engedsz belőle stb stb...
sosem írok telefonszámot, mailban jobban kedvelem az üzletet
mondjuk most épp azt sem tudom hol a telefonom(ez nem szokatlan), jó eséllyel a garázsban mert ott rendezkedtem tegnap
azt azért oda irtam hogy 4T motorra cserélném.. remélem itt nem értik ugy a 4T hogy az 4Tehén lenne..
6 darab szopós malacot meg egy simsont amibe nicsen kerék! Haszonállatot, pármázsa kukoricát, laptopot
nekem akkor mákom van mert van honda is és yamaha is
dupla annyit lehet reszelni mert 2 érdeklődési kört is befedek
már csak egy ktm kell és meglesz a végelgyengülés........