Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak rothenberger szerszámokat vásároltam... 2-3" os s pofáju
TV-ből én Sharpot vettem.. jóféle!
milyen fogot vettél aranybol van?
tv-t ritkán nézek megvagyok mindenféle elektromos kacat nélkül a furot még átgondolom képet tudsz küldeni
bánja facom:) ezt is csak megvettem de jo ha eddig 2szer néztem:)
samsung nem faca, lg az isten persze csak az xr4 után
ha péz nincs akkor is megél a magyar
esetleg egy samsung lcd tévé:D
crova cuccaimtol nem válok meg azokat nagyon jó áron vettem meg racsnis villásokat kéziszerszámbol nem is veszek már többet vannak olyan fogoim amik 15 ropiba kerültek azt 2szer ha használtam..
nekem néha annyi pénzem sincs hogy kinézzek az ablakon....
szerencsére elbontottam egy laptopot aztán most nagy a vigadalom, még húst is eszünk hétvégén
van még egy Devalt furógépem ütve is fur nem kacat ez kiszolgál ... én 3 éve vettem kéz alol azóta van az ágy alatt.. nagyon finom járásu igényes gép...
nekem sem van teli sose..
Huu voltam állás interjunak nevezett megbeszélésen karosszériás állásra.. Érdekes volt...
Hifim nekem is lenne amit eladnék/cserélnék!
főleg kéziszerszám kulcskészlet krova stb amit tudok használni javításnál, telefon meg ilyesmi nem és hangfal sem panelban lakom így is úgy néznek mint ha öltem volna
az én házi kasszám folyton üres:) lassan gyüjtést kell szervezetek nekem hogy ne haljak éhen.))
oké köszönöm! Átgondolom még erősen meg megnézem a házi kasszát
rövidebb aszem dominátor rugostagja mint xl -é
kerék, fék, teló,kormány, sárvédő. féktárcsám nincsen de megnézem,egyben így 22-ért + posta
szerszám is van :) mi kell?
beszámítható 1981-böl tökéletes gyári állapotban és csak 20 ba tartom
mire gondolsz? megbeszélhetjük, de szerszám vagy hasonló érdekel
jol hangzik..ha már Xl600as hátsó tag van benne.. ára mi lenne?
déni valami müszaki cuccot nem számolsz be?.)
én is erre gondolok jobban járna és egyszerűbb is
megmérem de szerintem ha ezzel a befogoval rakod be jobban jársz esetleg a vázba a csapágynál a tengelyt kicseréled és kész is