Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kétlem h a te kiflidbe jo lenne a telo. komplett cseréld így csak a telo befogatásánál a tengely vastagsága számít...amire csapágyak mennek nah ott kell alakítani...
abba biztos jó, megvan az elsőfék is kompletten, kerék, tengely sárvédő, kormány csak bekell rakni
De azért azt megköszönném ha megmérnéd hogy különösebb alakitás nélkül befér e a gyári villabefogóba és irnál egy árat rá! kerékkel tengellyel esetleg fékkel együtt!
csak a sulya kell cakk pakk mennyi rugostag hossza nem érdekes mert a motorba kerül vissza ...
240 el számoltam 7 litert ... amit tuti ne meszik meg egy 1.9 szivó diesel
ha azt mondom hogy Yamaha DT 125-be gondoltam szerintem kiköpöd a vacsorád..
illetve elmegy a berlingo most számoltam ..de az időmbe akkor sem férne bele mert körösön kivül máshova is kell mennem még ....
holnap megmérem, de azt tudom pár mm-rel kissebb mint az xr-emé
attol függ mennyiért tankolsz
így nézett ki mikor megvettem csak egy két dolog hiányzik róla
hm...gondolkodóba ejt a teleszpókos dolog...meg mondom miért..amit a sajátommal csináltam azt nem birta el a gyári szimering igy elköpte az összes olajat...átméröre ezek mekkorák lehetnek?
5000 rongybol nem megyek el 300 km -t
vinném én az egészet de örülök ha erre össze kaparom a pézt .... szóval azért ha valaki vinné add csak el..
jó az első telo és megvannak a tengelyek is , kerekek is jók, össze lehet szerelni egyben volt de így tudom tárolni
a postaköltség majdnem bukja az üzemanyagodat, innen vissza 200km pest de ha kell postázom
ha elviszik a vázat meg a lengökart rugóstaggal illetve a légszűrőházat már csak apró alkatrészek maradnak! az elsö telók jók? meg a kerék...hozzá tengely is van?
az 140 km pesttöl:P
nekem pont kiskörös a félút:)
találkozzatok félúton
tudom de baszottul messze van az ...
holnap lemérem,de ha jöszz inihez onnan már csak kb 150km bcsaba
kb 1000km
a többi tőled függ kint is kb olyan árak vannak mint itt
ha valami fullextraszar idő van a szállás 50-70 lei/éj
le ne essen semmi róla ha méred:D
attól még csábítható vagyok ... lóvé kérdése h mennyi lesz addigra ... mennyiböl jön ki a tura és az ut teljes költség?kb
le tudnád mérni a vázat a rugostaggal együtt?sulyra?