Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sosem gondolom azt hogy el tudom végezni mások munkáját de a vége eredményt mindig látom... amiböl le tudok vonni bizonyos dolgokat
ez igaz mondjuk, hogy sok a kokány de egy profi szerelő aki nap mint nap ezt csinálja annak ennyi idő az azért nem fasza én építőiparba vagyok de lehet ,hogy én is megtudom csinálni két óra alatt
lehet a megtett út idelyét is felszámolta egyébként meg bánja faszom ha megcsinálja jól...de mostanság nnincs jó tapasztalatom
elég drágán dolgoznak már a szerelők igaza van mocisnak meg a másik lehúzás hogy sok időt mondanak rá nekem egy teló.szimering cserére mondtak másfél két órát úgy hogy oda viszem a szárakat
Csináld meg magad az a biztos!
ezer:)
5-6 óra dijjal dolgoznak már szerelök ...
Szatyina úrékat kérdeztem de ők csak a vezérműlánc árát, nem a műtétét mondták meg nekem.. :D
ja és magyar renndezett papírrokkal
Ja az email-em palfirobert33@gmail.com
Hali van egy barátomnak egy tökéletes nx 650 dominator 2003-as évjárat 580 ezerért,ha érdekel
én hiszek
havernak asszem 210ért vettük az xl600at(meg egy aluvázas biciglit tolt rá)
aztán alig lett ráköltve és nagyon tuti. szóval nem feltétlen pénzkérdés
hinni kell a gépben
én csóró vagyok tré motorral szóval ink hordom az alakrtészt közben is:))))
köszi de nincs kedvem faragni, ami meg rajta van az eggyik fékbetét csálénáll elkopott a nyereg
nekem meg megbízható a motorom
újabban már gyertyát sem viszek magammal....
egyedül a defekt ami előfordulhat de eddig mind az otthontól 20km-es körön belül történt
meg azért viszek egy bowden belsőt, mert az ördög nem alszik
Beszippantaná a légszűrőházat is üléssel együtt a hengerbe
Lenne belőle egy triál gépe.
0.5cm
egy brembóm van ami vadi uj de nem teljesen paszol xr re aszem 5cm hiányzik luktol lukig
lehet a hátsó kerekét az elsö mellé rántaná a vaddisznó gép
nincs valakinek elado elsőféknyerge xr-hez?
sziasztok
Jó lesz Janszinak az MTX-re
én ugy tudnék erre vigyázniii:)