Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen a többin van cső!
Szia, szerintem le volt dugózva. A többi szellőztetőn vannak csövek? Vagy kaptál hozzá oda csöveket? Vagy azok is le vannak dugózva? Mert ha azok nincsenek ledugózva akkor ezen biztosan rajta kell hagyni a dugót.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem mégpedig: XR 400 (2004) kéne lennie biztosítéknak valahol? Végignéztem a kábelköteget, de nem találtam. Azért kérdezem, mert gondoltam rakok rá indexeket és mondom nem ártana biztosítani. Ja igen ha már itt tartunk, vettem egy indexrelét, van két csatlakozója. Ahogy méregettem egy hármas fekete stekker lesz a reléé, de egyelőre nem világos, hogy lehet összehozni, valakinek tapasztalat?
Nem vagy semmi megy a ttttttt
itt egy hétvégi video a crm ről, a tél legnagyobb hava volt nállunk hétvégén, 15 cm :D
http://youtu.be/NrlkfHJ_7Jg
Most értünk haza havertól majd a képeket elküldhetnéd
hát jó ha okés annak örülök.)
Köszi masteron, már rakom be gondolatban
Mocis átrakta a fuvókáit a tiédbe aztán berakta azt pöpec, járó motornál még azt is megpróbálta hogy eldünti a géped befulladás után is első rúgásra megy, szivatóra szépen felpörög, szóval tökéletes! Mégegyszer nagyon köszönjük!
Folyat még mindig holnap viszi a csajom az állatorvoshoz.
nah mee van a macskával?
Azon hagyd rajta a vakdugót,amúgy oda egy vákum cső menne de neked az nem kell igy az zárva kell hogy legyen
jo lett a membrána kollegádnak?
Szia Correnti! megjött a karbim azt szeretném kérdezni hogy a karbi jobb oldalán van egy szellőztető gumicsöccsel lezárva! Neked azon volt gumislag ami fel volt vezetve az ülés alá levegőzőnek, vagy neked is le volt zárva? köszi a választ!
akkor az Weinburg volt.
régen nem győztem mosogatni fater wartburgjáról a vörös karikákat....
igaz inni nem ittam, csak vittem az alkeszokat
Én sem szoktam autóval inni. Azzal nem lehet koccintani.
van másik motor is
autóval sosem iszom
nem gond gyere át adok én neked melót:D
Most elszóltad magad. Kocsival viszed, tehát azzal is mész haza onnan. Közben meg iszol
Én szeretek szerelni. Van, hogy már elvonási tünetek jelentkeznek, ha nem kell valamilyen motort bütykölni. Ez a szerencséje havernak.
neked van igazad
én meg úgy állok hozzá hogy fellököm a futóra aztán elgurítom a szerelőhöz
aztán ameddig szereli addig kimegyek a csatornapartra piálni
nem szeretek úgy hozzá állni h valami nincs meg de mindig adódik olyan szerszám mai hiánycikkes
Igazából semmi sem bonyolult, csak a megfelelő eszköz, szerszám kell hozzá. Ha az nincs, na akkor lesz a szerelés bonyolult, szopatós.