Szia, szerintem le volt dugózva. A többi szellőztetőn vannak csövek? Vagy kaptál hozzá oda csöveket? Vagy azok is le vannak dugózva? Mert ha azok nincsenek ledugózva akkor ezen biztosan rajta kell hagyni a dugót.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem mégpedig: XR 400 (2004) kéne lennie biztosítéknak valahol? Végignéztem a kábelköteget, de nem találtam. Azért kérdezem, mert gondoltam rakok rá indexeket és mondom nem ártana biztosítani. Ja igen ha már itt tartunk, vettem egy indexrelét, van két csatlakozója. Ahogy méregettem egy hármas fekete stekker lesz a reléé, de egyelőre nem világos, hogy lehet összehozni, valakinek tapasztalat?
Mocis átrakta a fuvókáit a tiédbe aztán berakta azt pöpec, járó motornál még azt is megpróbálta hogy eldünti a géped befulladás után is első rúgásra megy, szivatóra szépen felpörög, szóval tökéletes! Mégegyszer nagyon köszönjük!
Szia Correnti! megjött a karbim azt szeretném kérdezni hogy a karbi jobb oldalán van egy szellőztető gumicsöccsel lezárva! Neked azon volt gumislag ami fel volt vezetve az ülés alá levegőzőnek, vagy neked is le volt zárva? köszi a választ!
Egy kis segítségre lenne szükségem mégpedig: XR 400 (2004) kéne lennie biztosítéknak valahol? Végignéztem a kábelköteget, de nem találtam. Azért kérdezem, mert gondoltam rakok rá indexeket és mondom nem ártana biztosítani. Ja igen ha már itt tartunk, vettem egy indexrelét, van két csatlakozója. Ahogy méregettem egy hármas fekete stekker lesz a reléé, de egyelőre nem világos, hogy lehet összehozni, valakinek tapasztalat?
http://youtu.be/NrlkfHJ_7Jg
igaz inni nem ittam, csak vittem az alkeszokat
autóval sosem iszom
aztán ameddig szereli addig kimegyek a csatornapartra piálni