Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok rendben van majd szólsz ha úgy alakul
ezen még nem gondolkoztam komolyabban
de szerintem csak kompletten, vagy ha elkelt a sisak utána
a szemüveg külön is eladó vagy csak a sisakkal?
ilyen sisak van eladó xl méretben
de elég passzentos mert az agv xl méretben sokkal tágabb
vagy csak mert új....
ilyen márkájú szemüveg mellé csak nem gyerek méret meg sötétített
ha valakinek kell esetleg egy Mikuni Tm42-es 200 euroert viheti....postat en allom
ha gondolod meg csinálom neked háznál is ha fizeted a benzint
cserelhetsz meg a fesziton rugot valami 3 euro csak....lanc cserenel lekell venni az olajpumpat is mert alatta van a fogaskerek...meg csinalhatod te is otthon...eddig nekem is szerelo csinalta de mar nem vinnem oda mert mar kitudnam en is cserelni
Sziasztok!
Lassan alakul a keret XR 600-hoz a vezérműlánccserére.
Tudtok nekem segíteni abban, hogy mivel jár egy ilyen csere? milyen alkatrészeket kell a lánccal együtt cserélni? Érdemes otthon nekiállni vagy vigyem szervízbe? A hivatásosok nagyjából mennyit kérnek el egy ilyen műtétért?
Utóbbóbbi kérdést feltettem múlt héten három szervíznek de még egyikőjüktől sem kaptam választ.
Esetleg Esztergom és Tatabánya között tudnátok ajánlani valakit aki foglalkozik ilyesmivel?
Na várjál genya
Látod plexi van rajt .
Milyen sisakot akartál eladni ? Méret ?
Ini ! Neked ilyen sisak kell , ez nem töri az orrod ...
Valakinek láncvezetője xl re eladó?
Megpróbálom!
Nekem is úgy megy mint ininek elindul mindjárt kis gázt kell adni aztán átváltani középállásba. ott szépen üzmmelegre pötyögimagát aztán nyee manci
Akkor az biztos nem pillangós szivatós. Gondolom külön fúvóka van a dúsítónak.
Ezt passzolom, nekem az xr pl nempörög fel, de az xl felpörgött
Biztosíték nincs sehol ! Aksi nem kell , azért van ott a két kondenzátor ! De miért nem valami normális relét vettél , nem szar mz-be valót ?
Foglalózd le. Beszéld meg vele mikorra lesz meg az összeg. Egy próbát megér.
nem tudom hogy van-e biztosíték, sosem kerestem még.......
nekem ilyesmi van a robogóba.
azt tudja indítani is
http://www.interstore.hu/terme...

ez az aksi müködne az XL-be?
Üdv!
Szerintem működni fog, de az xl nél aksi nélkül elég gyehena az idex.
Ha van aksi, jól villog, elég gyorsan, és fényesen.
Köszi a választ! Elvileg minden kütyü ott a helyén, kivétel a relé, amit már vettem is (nem túl bizalomgerjesztő aludoboz)
A héten elvileg összeforrasztom a szálakat és kész lesz végre. A biztosítékról nem tudsz valami okosságot? van benne? vagy ha nincs aksi nem kell? azért furcsa mert ha csinálok egy laza rövidzárt nem tudom mi fog elcsattanni ..