cserelhetsz meg a fesziton rugot valami 3 euro csak....lanc cserenel lekell venni az olajpumpat is mert alatta van a fogaskerek...meg csinalhatod te is otthon...eddig nekem is szerelo csinalta de mar nem vinnem oda mert mar kitudnam en is cserelni
Sziasztok!
Lassan alakul a keret XR 600-hoz a vezérműlánccserére.
Tudtok nekem segíteni abban, hogy mivel jár egy ilyen csere? milyen alkatrészeket kell a lánccal együtt cserélni? Érdemes otthon nekiállni vagy vigyem szervízbe? A hivatásosok nagyjából mennyit kérnek el egy ilyen műtétért?
Utóbbóbbi kérdést feltettem múlt héten három szervíznek de még egyikőjüktől sem kaptam választ.
Esetleg Esztergom és Tatabánya között tudnátok ajánlani valakit aki foglalkozik ilyesmivel?
Köszi a választ! Elvileg minden kütyü ott a helyén, kivétel a relé, amit már vettem is (nem túl bizalomgerjesztő aludoboz)
A héten elvileg összeforrasztom a szálakat és kész lesz végre. A biztosítékról nem tudsz valami okosságot? van benne? vagy ha nincs aksi nem kell? azért furcsa mert ha csinálok egy laza rövidzárt nem tudom mi fog elcsattanni ..
de szerintem csak kompletten, vagy ha elkelt a sisak utána
de elég passzentos mert az agv xl méretben sokkal tágabb
vagy csak mert új....
ilyen márkájú szemüveg mellé csak nem gyerek méret meg sötétített
Lassan alakul a keret XR 600-hoz a vezérműlánccserére.
Tudtok nekem segíteni abban, hogy mivel jár egy ilyen csere? milyen alkatrészeket kell a lánccal együtt cserélni? Érdemes otthon nekiállni vagy vigyem szervízbe? A hivatásosok nagyjából mennyit kérnek el egy ilyen műtétért?
Utóbbóbbi kérdést feltettem múlt héten három szervíznek de még egyikőjüktől sem kaptam választ.
Esetleg Esztergom és Tatabánya között tudnátok ajánlani valakit aki foglalkozik ilyesmivel?
Milyen sisakot akartál eladni ? Méret ?
azt tudja indítani is
ez az aksi müködne az XL-be?
Szerintem működni fog, de az xl nél aksi nélkül elég gyehena az idex.
Ha van aksi, jól villog, elég gyorsan, és fényesen.
A héten elvileg összeforrasztom a szálakat és kész lesz végre. A biztosítékról nem tudsz valami okosságot? van benne? vagy ha nincs aksi nem kell? azért furcsa mert ha csinálok egy laza rövidzárt nem tudom mi fog elcsattanni ..