Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Szépen!

Tölük rendeltem!
Jó a telóharsinya nagyon meg a csizma is telóharisnyát mennyiért adják és hol?
már ez a motor is kezd lerágott csont lenni aztán nem jutottunk elörébb vele .. legyen kész és tudd használni ez a lényeg
szelepvezető?
vagy a szelepülés?
a fészekbe h bele tették, az volt 4000ft munkadij a motorra meg 6000ft. ennyi, a többi alkatresz. mert ismerős csinálta.
nincs kész persze .... szóval a fészek volt oda! bele tettek a szelepeket!
azt nem cserélt, csak a szelepeket rakatta bele,,,ááá, nem értek hozzá, látszik!
Az új alkatrészen nem nagyon tudsz spórolni.... A munkadíjra vagyok kíváncsi mert gondolom még mindig nincs kész.... Lassan már 1 hónapja szereli.....
szerintem baráti ....ha hengert is cserélt vagy mi...
ha valóban cserélte és minden rendben akkor barátságos volt
hát, talán igen, mert most is valami rugót elhagyott belőle, és megrendelte a Hondától. És nyilvan azt csak nem kell kifizessem... baráti az ár vagy nem? a 48...
munkadíjjal együtt?
4 szelep, henger is oda volt,tömités , stb 48 000 .
Mi lett a nagy generál vége forintban ha publikus?
Köszi! Teljesen új
de jó sisakod vaaaan!
Janszi még midnig nyiregyházán dolgozom...amikor én pesten leszek az akkor lesz amikor leszámolok! Most van egy állás amit megpályáztam fehérváron szombaton beszélek a faszival...uj mühelyt nyit oda kellene neki karosszériás!Szóval remélem bejön és akkor itt hagyhatom ezt a koszfészket!
Köszi szépen!
Mondja a havat de északkeletre, arra meg nem akarunk menni! Lehet, hogy Hard lesz ez a túra de legalább nem lesz por

Majd napközben ha már tudom hol alszunk max adok fel egy párkereső hirdetést 1 éjszakára hehehe
csak bátran, kemények vagytok
valami hófúvásokat is emlegettek a tévében
jó gép jó cuccc már csak elbaszottul jó idő kéne....
bocs téves
P1030135
Csak nem! Amíg motoron ülünk addig biztos hogy nem.... Majd akkor éjjel megyünk nappal alszunk ez persze vicc volt
24voltos izzítógyertyát is tegyél a zsebbe
jól fog jönni, be fog fagyni a segged
Sziasztok, Túra kész vagyok