Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok! Csak érdeklődésképpen kérdezem, Ti milyen szimeringet használtok kis lánckerék szimeringnek? Beszokott válni a 4-500Ft-os sima szimering is?
Esetleg valakit nem érdekel egy Aloop szett XR 400-ra?
Tank+tank idomok+ülés
Van egy eladó Htc Artemis telefonos Gps-pda-m ha valakit érdekel.Fent van rajta teljes magyarország földutas és turistaút térképe.A navitel és a topoguide térkép szoftverek vannak feltöltve rá.Tökéletesen működik sűrű erdőben is.Az ára 10.000 ft
te csereltel fotengelyt is nem?
amikor megmelegedett faszán akkor ugye az alunak nagyobb a hőtágulási együtthatója, és márislazább az illesztés,és le föl mozgott amennyit birt, kb 3 mm -t. gondolom amikor perselyt cseréltek nem volt olyan aminek válla van fenn ,így csak egy ilyet raktak bele ami tulképp csak egy cső,és akor mozgott kicsit
ilyesmi lesz itt is csak meg nem olyan veszes....csaka fotengely hajtokar nem volt cserelve
enyém az csattogott melegen,mert lötyögött a hengerbe a persely
a jobbos sárvédőért mit kérnél Mocis?
jó bizony, olyan saras nem látszik a szine XD
Mocis-hoz nem megyek a posta jön hozzám általában :D Nyiregyházán dolgozom szóval nem mostanában járok pesten!
hát majd akkor megnézetem lehet h jó az még nekem is
ha 80 as a lokete akkor igen
de nagyon le vagyok maradva tehát kérdésemben benne volt az orvos kérdés is
az hogy nem 589 es hanem 591 es
csattog az azert tulzas inkabb ciripel....nem tudom de nem is erdekel mert mar hozza nem nyulok...joo forman minden cserelve van benne es most megy is ahogy kell
pacek vagy ott vagyok te meg elhagyod a telefont
a fötengely vagy a hajtókar sztem nem azonos xl é vel
mi van jó még a csizma?
jöhettél volna mai is ... áldogálhattál volna a kapuban:)
nem tudom a különbség mi xlé és xré között nem volt még xr em:)
Hali!
Köszi!Gyógyulgat szépen.
papám már jó volna egy jót dumálni meg kv
lenyegebe XL henger
egy kb 40éves cross váz benne egy mz ts blokkal,vezélyes gép
tényleg neked mizu a géppel,rájöttél mi csattog?