aztán ráadásként az othontól legmesszebbi ponton ,ahol fordultunk meg beszart a másik motor,amivel haver volt, szval kötél, és bevontat egy jó 5-6 km ről a sárban,vicces volt, a srác olyan szinten saras lett előről ,h az annya nem ismerte fel szerintem :D
az xr ülésdeszkája vagy hogy mondjam többnyire síkol a széleivel .. míg xl é jobban ráfekszik az alatta levő dolgokra és szélei középtájon szépen takarják az alatta lévő dolgokat xr ülés rövidebb is igy levágtam az xr ülésdeszkájának azt a részét ami a vázba és a tankba kapaszkodik és több ponton csavarokkal az xl-é hez rögzítettem nagyon szépen egymásba fekszenek egyébként csak az ülés huzatnál ha jobban megnézed lehet látni hol ér véget az xl és hol kezdődik az xr de nem gány elveszik az ember szeme elöl... ha leveszem az ülést majd teszek fel képet róla..
hali
nincs valakinek eladó krossz kormánya,valami fain ? 22mm es.
mert az enyém szarráhajlott a hétvégi takarások kövezkeztében,amúgyis valami gagyi kormány van rajta, rozsdás meg valami szar vékony anyagból van,eldobtam kb 20nál és 45fokba fölhajlott az egyik oldal
Múltkor én is estem-keltem a sárban.
Maradj a 15-nél.
nincs valakinek eladó krossz kormánya,valami fain ? 22mm es.
mert az enyém szarráhajlott a hétvégi takarások kövezkeztében,amúgyis valami gagyi kormány van rajta, rozsdás meg valami szar vékony anyagból van,eldobtam kb 20nál és 45fokba fölhajlott az egyik oldal