Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva kéne a bukó már csak az a kérdés mikor és hol tudunk talizni pl ha jössz mocishoz hozhatnád azt ott lerendeznénk
ehhez van meg a főtengely hajtokar dugó gyürü blokk felek stb...
PEO4E jelzésű blokké azt hiszem az első kiadású xr-é ami még szintén dupla karbis volt
Szeva mi van lábadal?
nalunk mar nincs igen sar....milyen motorral volt?
az a jobb szélső nem néz ki rosszul de már megint ingyen?
Sziasztok csibészek
aztán ráadásként az othontól legmesszebbi ponton ,ahol fordultunk meg beszart a másik motor,amivel haver volt, szval kötél, és bevontat egy jó 5-6 km ről a sárban,vicces volt, a srác olyan szinten saras lett előről ,h az annya nem ismerte fel szerintem :D
Milyen henger pontosan?
nem volt annyi időm a héten kifaragom ne aggodj
Hát ja. Annak már nincs úgy semmi tartása.
Múltkor én is estem-keltem a sárban.
ezek vannak de egyikért sem lenne pofám pézt kérni:)
hónaljszáíró nem kell :D visszahajtottam egy 2méteres csővel,de hát sose lesz az olyan mint volt :D buzi nagy sár van kinn felénk, estünk keltünk XD
Sikerült megoldanod a légszűrő tartómat?
DT....
mire kéne a sárvédö?
nem mivel xl- en nincsen az a tank rögzítés ami xren van de megoldható kicsit szivós de meg lehet oldani
tank siman ra ment?
Kaszni elemek?Hátsó sárvédő lógóban?
valószinü :egy klassz xr főtengely hajtókarral együtt henger dugóval gyűrűkkel nem szarrá kopottak , xl karbi ilyesmik
Minek annyira száguldozni?
Maradj a 15-nél.
az xr ülésdeszkája vagy hogy mondjam többnyire síkol a széleivel .. míg xl é jobban ráfekszik az alatta levő dolgokra és szélei középtájon szépen takarják az alatta lévő dolgokat xr ülés rövidebb is igy levágtam az xr ülésdeszkájának azt a részét ami a vázba és a tankba kapaszkodik és több ponton csavarokkal az xl-é hez rögzítettem nagyon szépen egymásba fekszenek egyébként csak az ülés huzatnál ha jobban megnézed lehet látni hol ér véget az xl és hol kezdődik az xr de nem gány elveszik az ember szeme elöl... ha leveszem az ülést majd teszek fel képet róla..
Mé' nem Choppert vettél akkor ha ilyenek az igényeid hogy felfele álljon a kormány vége?
hali
nincs valakinek eladó krossz kormánya,valami fain ? 22mm es.
mert az enyém szarráhajlott a hétvégi takarások kövezkeztében,amúgyis valami gagyi kormány van rajta, rozsdás meg valami szar vékony anyagból van,eldobtam kb 20nál és 45fokba fölhajlott az egyik oldal
Mikor jössz?