Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Hát KTM nem a szívem csücske Inkább japán!
akkor az xr ilyen
könnyebb 10 kilóval és izmosabb 3 lóval

amúgy mostanság az exc 525 a divat
Sajnos nincs rá lehetőségem kipróbálni de a TT-nél meg kicsit combosabb mocit szeretnék meg valamivel könnyebbet, a TT kb 140 kiló lehetett.
akkor mákod van, nem lett nagy gebasz
Hát persze leigazoltak a Milan-ba Amúgy már egész jól tudok menni csak a hirtelen mozdulatokat mellőzöm
próbálj ki egyet
sokan azt gondolják hogy az a 35 ló kevés
Értem! Azon agyalok, hogy most a volt TT350 em erősebb lehetett mint az XR400.. mert arra 38 lóerőt mondott mindenki mondjuk azt nem hiszem, 50köbcentivel nagyobb és nem erősebb meg persze modernebb is. Igaz, hogy a TT duplaveztengelyes volt
tényleg
a focizás megy már?
A Xr 400 egy puritán lég-olajhűtéses blokk a lehető legegyszerübben kivitelezve 35 lóerővel.A Wr 400 egy jóval bonyolultabb vízhűtéses dupla vezérműtengelyes 45 lóerős blokkal van szerelve.Mivel a Honda nincs annyira kihegyezve és túl bonyolítva én az Xr 400 ra voksolok a tartóssági tesztben
Hali!

Szerintetek mennyivel bírja tovább az XR400 mint a WR 400 F? A DRZ-ről sokan lebeszéltek, szóval most ahogy nézegettem egy árban megy a két motor. Van aki azt írja, hogy a WR üzemórás van aki nem és hát nem igazán ismerem ezt a típust, szóval a segítségetek szeretném kérni.
Szerintem csak simán tanítsd meg neki hogy kell csinálni.
De cserélheted is ha úgy érzed
szóval cseréljek asszonyt
pedig jól indul a honda, a yamahán ülve berúgom szemből is
Már tervben volt egy ideje,aztán mindig lebeszéltem magam róla........semmi értelme!
ha varázsgombot is szereltél volna rá akkor adtam volna egy marék zsetont rá...
mostanában az asszony hajtja csak nem tudja berúgni
Nem kell kutya,széttúrja a kertet
Cseréljük inkább kp-re
Sima anyagban.
Gerecsén találtam olyat prox-ban, ami nekem kell, de főtengely szimeringnek van feltüntetve. Gondolom lánckerékhez felejtős! Holnap megkérdezem csapágyboltban a sima vitont, csak elég macerás eljutnom és itt az interneten keresgélve 25x40x6-os vitonban nem igen van, csak sima méretben.
neked meg lelki megnyugvás
kapsz mellé egy tacskó kölyökkutyát, ismét terhes a bitang
jó bolt.................neked!
cseréljük, aztán az enyémet nem fogod sajnálni eladni
es annak milyen hangja van?
Nem,de rá kellett jönnöm hogy felesleges két endurót tartani.
Hidd el sajnálom nagyon szétszedni azt amit idáig építgettem,szépítgettem,de hát ott a másik kis vad disznó
Én az NTN vagy a Viton szimeringet ajánlom.Az olcsó szimering túl kemény és rideg rövidebb élettartamu
Cseréltem jaja,alsó tügörgö meghalt
Véget ért a szerelem a Hondával?