Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenképp leszeretnéd vágatni a fülét mert ha igen akkor utána érdeklődök neked van néhány Staff-os és Pit-es ismerősöm.Ők biztos tudnának megoldást erre a problémára.
Köszi haver
3 napos vita után zeusz lett, mert olyan isteni
bár nekem a morzsi jobban tetszett

ahol 9 kutya lett meghagyva 10 hetesen kb fele ekkorák voltam mint itt a 3 kutya 6 hetesen
majd meglátom mi lesz belőle, nem kiállításra kell, apja anyja staff, egyik se dilis, bár az anya kicsit magasabb mint kellene
a beagle már most fosik tőle

ami szomorú hogy eddig egy állatorvos sem akarja bevállalni a fülnyírást, azt mondják ez már állatkínzás és büntetendő
Mi a neve a kis keveréknek?
nemmotor
6 hetes
A málnás isteni
aaa dehogy....kiszedtem a belsot es most vekony fajta van benne szeleptol par centire latom van egy szabalyos kor es megvan vagva a belso....ha mondom mi a franc....bele nezek a gumiba es alatet volt benne de nem az a lapos fajta....kis lyukon eresztet csak a belso mar be is ragasztottam
azt hogy ami anyag átszúrja a hátsót az csinál akkora lyukat a belsőn hogy nem tud tömíteni
az elején meg amikor gumit cseréltem akkor találtam egy lyukat amit betömített a szmötyi
biciklin egy isten ez a defekt cucc egy évben legalább 30 foltot kellett ragasztani a gyereknek, amióta benne van azóta semmit(ha jól emlékszem 2 éve van benne, de lehet 3)
hondára nem ártana az a szivacsos belső, az lenne az igazi
Amúgy mit tapasztaltál tőle?
Milyen ízü szörp?Málna?
Szerintem téged szopatnak a gazdák akiknek a földjén motorozól
tegyél bele defektmentesítő szörpöt
elejébe megéri
a hátuljába nekem nem jött be
mar megint defektem van
De ez csak 7,5W az igaz.
Végülis ebből 2db kerül 10.000 ft ba plusz posta
Maximum, ha rendelek e-bay-ről.
Ha találsz is itthon, azok is kintről szerzik és vastagon felárral adják.
BA20D foglalat.
Én úgy kerestem, hogy beírtam BA20D halogén.
Ennyi.
De bármelyik motorosboltban szokott lenni.
Én akkumulátoros boltban vettem.
Náluk van.
igen és alatta írja hogy h6-BA20D akkor nyilván ez az
de akkor ez most milyen foglalat vagy hogy lehet ízzót keresni hozzá?
Egyszerű BA20D.
Lejjebb linkeltem, milyen halogénes van helyette.
Az én lámpámba is ilyen foglalat és izzó van.Ilyen foglalathoz kéne valami jó erős cree led izzó
de ilyen ...