Sherco francia motor gyártó.
Hogy ki a beszállítója, nem tudom.
Szerintem valamelyik olasz nevesebb cég csinálta nekik.
UfoPlast, Acerbis, Polisport...
Ilyen foglalattal kapsz halogén izzót.
nekem tök jól virít a ténérébe
igaz kettő van belőle, még kicsit állítgatni kell mert ki volt kopva a fölső része(olyan gömbcsuklós rögzítésű mint a gázrudazat) aztán össze-vissza hajlítgatták ékelgették a volt gazdái
Nekem is ilyen van a lámpámba ha jól tudom ezt hívják bajonett záras izzónak 35/53 wattos de szart se világítt úgy tudom lehet kapni ilyen foglalattal ledes izzót is annak már jónak kéne lennie.
Ez lenne az.
A leírással ellentétben 35/35W izzóval szállították.
A gumikat is belülről dugták kifelé, nem úgy, mint a képen.
Az izzóra csúszó hármas csatlakozó aljzatot kicsit meg kellett reparálni, mert lazát érintkezett. Rá is forrasztottam a vezetéket az érintkezőire. Vadi új, de kis munka volt vele használat előtt.
18 000-ért elvárná az ember, hogy tökéleteset kapjon.
ha megfelelnek akkor persze....ezelott nekem ment is fel olaj meg szoktelt is kicsit de meg is elkoptak a himbak meg a tengely....valoszinu a pumpa szart be de meg nem mertem at
mert nem állandó akkor a nyomás ami nem is lesz az mert nem egyenletes valószínűleg a járás ill a fordulat mindig eltérhet valamennyire viszont a szivatyú kopása mérhetö és erre vannak pontos adatom amik sztem ha megfelelnek akkor ott nincs gond az olajnyomással sem feltéve hogy az olaj útja szabad a felsö részig és véletlen sincsen megtörve vagy csavarodva keresztmetszetében szükölve a tölmö
ha nyomast akarnal merni akkor a csovon kene ami jon fel a blokkbol...neztem en azon is.....fent csak szoktel ossze vissza nem hinnem hogy lehetne merni nyomast
amit tudok a melórol 3nap melo 3 nap pihenö aztán megint 3 nap állandó délelött vagy délután vagy éjszaka ezt nem tudom hogy osztják el de valószínűleg így vesznek be eleve embereket..
Hogy ki a beszállítója, nem tudom.
Szerintem valamelyik olasz nevesebb cég csinálta nekik.
UfoPlast, Acerbis, Polisport...
Ilyen foglalattal kapsz halogén izzót.
de ha a zseblámpából indulok ki nem szeretném nézni sokáig
bár nekem nem tökéletes a szemem
másik.
harmadik.
egy másik.
igaz kettő van belőle, még kicsit állítgatni kell mert ki volt kopva a fölső része(olyan gömbcsuklós rögzítésű mint a gázrudazat) aztán össze-vissza hajlítgatták ékelgették a volt gazdái
amúgy az xr4 simán elbírta a 55/60as izzót alapjáraton se volt kisebb fénye mint fordulaton
a ténérébe is olyant tettem
ba20d a neve
de van tányéros foglalathoz is halogén annak nem jut eszembe a neve
A leírással ellentétben 35/35W izzóval szállították.
A gumikat is belülről dugták kifelé, nem úgy, mint a képen.
Az izzóra csúszó hármas csatlakozó aljzatot kicsit meg kellett reparálni, mert lazát érintkezett. Rá is forrasztottam a vezetéket az érintkezőire. Vadi új, de kis munka volt vele használat előtt.
18 000-ért elvárná az ember, hogy tökéleteset kapjon.
Irtam is!