Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendes vagy te adod a helyet már költözök is persze szólni kell amcsi költöztető brigádnak mert a házat is viszem ami 300 nm és persze pince az a műhely
tudok egy 20x60 méteres portát bérbeadni
még gázcsonk és szennyvízcső is van
villanyt meg majd lopsz ott az oszlop előtte
na igen itt Pesten nem rossz de azért néha szívesen elvinném a műhelyt máshova
várom a nevét
Biztos,hogy nem én itt Pesten teljesen jól érzem magam de van ott lent ismerősöm aki motorszerelő.
Miért, leköltözöl békés megyébe?
Hát igen! Ilyenkor max magát szidhatja az ember! De még jó hogy 1 hengeres, mi lenne ha sor 4 es cbr600 r? Használtan a dugó darabja 35, és van 4 belőle! Haveromnak kilyukadt az egyik, új ára 80 felett van! Sajna ennél előfordul!
Tudnék neked ajánlani Békés megyében egy megbízható lelki ismeretes szerelőt.
pontosan. meg ha én tudnám sdzerelni, tuti senki kezébe nem adnám. . . na Majd eljön azaz idő is
azt inkább még most nem adnám ki, de igérem pénteken teszek fel képet, és ha jó a szelep, amit nem kellett volna cserélni, akkor írom is. Nem akarok gusztustalankodni....derüljön ki, h mi volt a baja,aztán beszélek mint a kisangyal. Csabai amúgy.
Sziasztok csibészek
Erre is van panel, költözz idébb!
Jobb ha maga szereli az ember a dolgait!
persze ha egyedül nem megy, mindig legyen kitől segítséget kérni!
Látom Békés megyében laksz.Megkérdezhetem a szerelőd nevét?
oh, hidd el, szerelném, de se garázsom,se kulcsok. PanelAngi vagyok
meg amúgy jó is lenne tudni ezt is szétszerelni-összerakni. Messze lakik itt mindenki
GARANCIA? ááá,,,,max a rendelt alkatrészekre. Szerelőre szerintem semmi. Nem tudom.
Jolvan!
Ha nem laknál ilyen messze, a műhelyben (segitségeddel)akár te is össze tudnád rakni a motorodat! ha kell mi segítenénk!

Nem nagy ördöngösség!
dugó, henger nem sérült, cdak a szelep,de pénteken már tudok képekkel szolgálni. Én is kiváncsi vagyok már...na mindegy.
Ha lehet olyan fotókat csinálj, amin látszanak a szelepek sérülései!
Sok mindent elárulnak!
Akkor a dugó-henger nem sérült?
Pl attól is elmehetett a kompi hogy a szerelő valamit elbacott, és szétvert mindent!
És miért vállal garanciát?
igen, már odaáááát
Hát ez a kompresszió eltünése már kezd X-aktás ügy lenni. Talán be kéne kapcsolódnia Mulder-nek és Scully ügynöknek a fórumba és ők talán megoldanák ezt a relytélyt Vagy talán az igazság odaát van?
vit, legközelebb szólok mielött akárkihez elvinném. De ez mar igy marad. Pénteken lesz kész. . . megyek vele pár kőrt, aztán leirom a véleményt ...amugy nem fér a fejemebe, hogyan mehetett el, és mitöl a kompresszió...tudom , sok lehetőség van, de ezelőtt is amiatt lett szerelve csak akkor dugattyú csere volt.
biztos ... nála volt csak, sehol máshol.
Te is a Misitől rendelsz
köszönöm szépen!
itt a szelepem!