Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mid van eladó?
átugrok erzsébetre Masteron az ex meghívott gomba pörköltre:) gyanus h most akar kínyirni
hogy házasítottad a két ülést?
XR-é nem lett volna jó?
nekem tavaly volt 1 vakszelep hiányában ráadásul elöl...dombról jöttem lefele nem elég kemény gumival..
Mondtam ne vedd meg azt az Lcd-t fillérekért lehet már ilyeneket szerezni
Azt felejtsd el
de ha valaki közben megszabadít pár alkatrésztől esélyesebb vagyok:)
nem szeretnék ígérgetni meglátjuk hogy jön a lóvé addig mert közben vettem egy lcd tv-t is így most csóróság van még jo h kanyart elöre kifizettem amúgy nem lenne rá lóvé...
és egy hálózsákban hálunk?
Jövő héten kész lesz a géped teljesen.Gyere te is a túrára ne csak farikcsáld hanem használd is ki ha már ennyi pénzt és munkát bele tettél
ennyi lóvébol még jó h fiatalodott csak nekem lett több az ösz hajszálam
a hátsó sárvédö egy régi motorrol van nem tudok pontos típust mondani mert szemétből lett guberálva...
xr tank az ülés meg xl és xr kombináció magam faragtam:) nem lett a legszebb a találkozásnál de nyilván igy is könnyebb valamivel..
hat azt elhiszem
mondták hozzá értök hogy ezek a rég konstrukciós blokkok nem szeretik a teljesen nyitott dobokat mert pont ellenkezőjét váltják ki mint kéne .... azt még szopó ágon is lehet az ember ez miatt szóval egészségügyi határértékeket szigorúan betartva vénásan lövelödik az adrenalin de csak a gyilokkal a kipufban
azt mar nem tudom hogy oldjak meg de ha legkozelebb arra jarok rakerdek
Szép lett. Milyen tank van rajta? Hátsó sárvédő miről van?
ÁÁÁ mocis hát kink a motorját fényképelted le? Nemeladó mert ige jól mutat
Nem azt mondtam, hogy nem lehet, csak a többi kutya ne férjen hozzá, ne tudja piszkálni a fülét utána.
Fasza egészen megfiatalosodott
12 megapixel hd és minden full full hámég a csengöhangja és az ébresztö szó szerint a lélek ki akar belölem szálni reggelente mikor csörögni kezd
ha azzal is joo akkor felesleges kivenni
van benne killer azzal használom majd mert sztem anélkül üvöltős lenne... meg szétbaszni sem szeretném
az betyaros telefon 12 megapixeles FullHD-s
nekem meg soha nem volt defektem meg nem vettem meg az XR-t...eddig csak vele volt 2 elol 4 hatul....ebbol 2 ma volt egy elol egy hatul