fejlámpásoknak:) ezt tegnap kaptam egy haveromtol mert volt egy kis maszekja és segítettem neki .. a lámpa vadonat uj sztem valami neve nincs kinai cucc biztosan olcsó is de erös kivitelű és 3 órán keresztül világitottam vele csatornákat vizsgálva éjszaka nagyon jó a fénye amit 1 db valami uj technolgiás led add érdemes venni kipróbálás céljára aszem 2-3 ezer körül van de hihetetlen fényereje van akkumulátoros kivitelü ennyit tudok róla mondani
Én már láttam öket itt fehérvár külterületén...Yamaha TT600-al voltak 2en,és nem ugy tüntek mint akik elöször ülnek ilyen motoron...Minden esetre eltüntek egy ideje,ugy tudom hogy ezt a 2 motort a határörség kapta meg!
benzines nem, csak elektromos
de az is csak a gyereknek játszani, szóval nem akarok érte egy ördögi összeget kiadni
csak ne olyan legyen mint a kínaiak hogy a homok megeszi 3 nap alatt
köszi, itt(is) már néztem
az ilyen szakfórumokban többnyire drágábbak a dolgok, bár lehet jobban is vannak karbantartva mint valami őstermelő 12. fiánál
Sajna nem!
Nekem egy sport masinám van,forditott telóval!
Szeretném ha jól is mutatna.
Tudom-tudom nem kiröhögni a kicsit!
Bontott jó álapotuval találkoztál?Mivel nektek az imént ajánlott telószár védő igazából védi a por védöt is talán van valakinél egy szép pár ezekből.
Üdv!
Kérdezném a tisztelt egybe gyűlteket,hogy pontosan milyen méretű egy Honda xl 600 r (1984-87) első teleszkóp porvédő?
Úgy értesültem,hogy 39-es krómszár van ezekben a motorokban.Ez ideális lenne nekem de természetesen a többi méret is kellene.
Ill hogy honnan tudok beszerezni,mivel nem találtam sehol vadi újat.
Előre is köszönöm a segítséget.
Persze vannak ilyen állatok,de még mindig jobb mint az a hülye gyerek aki a picsája alá vesz egy seggrakétát aztán onnantól aki bújt aki nem.Nyáron úgy hullanak a motorosok a közúton mint a legyek Viszont 1 kezemen megtudom számolni hányan halnak meg kint a határba vagy az erdőbe 1 év alatt
kevesebb is motorozik a határban.......
ha nem lett volna az a sok hülyegyerek akkor még most sem basztatnák az úton közlekedő endúrósokat
csak hát a nyitott dobok, a mindent felszántó crossgumik betettek
hallottam olyanról is hogy búzatáblába "rajzoltak" motorral
Egyébként azért,ha megnézed kevesebb a gond azokkal a motorosokkal akik ki mennek a határba motorozgatni mint azokkal akik a közúton mennek,sokkal több balaesetet okoznak és sokkal veszélyesebb is.Ezért én azt mondom addig jó mig a fiatalok csak a határba járnak ki motorozni és nem a közútra
ha kamuzott volna utána is használta volna a motort......
még nem is otthon tárolta egy ideig
egy időben elég sok razzia volt felénk terepmotoros(cross) ügyben, kis csírákra eléggé rámentek, de meg is lett az összes hülyegyerek, egy jó ideig csend is lett
de ezek állatok voltak, még az utcán az árkokat is széttúrták
Na ezt mondom a szomszéd látta igy terjednek az U.F.O-s históriák is Már annyi helyről hallottam ezt de mindenki csak mástól hallotta,én úgy érzem ez egy igazi legenda
szomszéd látta, aztán nem is ment utána egy ideig
én csak természetvédőket láttam motorral, full szar színű mattzöld festésű nagytestű dögök voltak
nem tudom milyen típus annyira nem vagyok otthon a témában
nalunk nem tudom vannak e de ahol nyugodtan tudok menni azt mar meguntam...ha messzebb akarok menni muszaj kicsit kockasztatni es inkabb veszek papiros gepet
de az is csak a gyereknek játszani, szóval nem akarok érte egy ördögi összeget kiadni
csak ne olyan legyen mint a kínaiak hogy a homok megeszi 3 nap alatt
Ez is luxushobbi lett már, sokan adják el olcsón a verdákat...
az ilyen szakfórumokban többnyire drágábbak a dolgok, bár lehet jobban is vannak karbantartva mint valami őstermelő 12. fiánál
Itt találsz.
5000 Ft
http://rcpilot.hu/users/924/18...
Nekem egy sport masinám van,forditott telóval!
Szeretném ha jól is mutatna.
Tudom-tudom nem kiröhögni a kicsit!
Bontott jó álapotuval találkoztál?Mivel nektek az imént ajánlott telószár védő igazából védi a por védöt is talán van valakinél egy szép pár ezekből.
Porvédőt keresek a telóba.
Kérdezném a tisztelt egybe gyűlteket,hogy pontosan milyen méretű egy Honda xl 600 r (1984-87) első teleszkóp porvédő?
Úgy értesültem,hogy 39-es krómszár van ezekben a motorokban.Ez ideális lenne nekem de természetesen a többi méret is kellene.
Ill hogy honnan tudok beszerezni,mivel nem találtam sehol vadi újat.
Előre is köszönöm a segítséget.
sajna pótagy nem tartozéka a motoroknak
idén szerinte én is többet megyek aszfalton mint terepen
ha nem lett volna az a sok hülyegyerek akkor még most sem basztatnák az úton közlekedő endúrósokat
csak hát a nyitott dobok, a mindent felszántó crossgumik betettek
hallottam olyanról is hogy búzatáblába "rajzoltak" motorral
még nem is otthon tárolta egy ideig
egy időben elég sok razzia volt felénk terepmotoros(cross) ügyben, kis csírákra eléggé rámentek, de meg is lett az összes hülyegyerek, egy jó ideig csend is lett
de ezek állatok voltak, még az utcán az árkokat is széttúrták
én csak természetvédőket láttam motorral, full szar színű mattzöld festésű nagytestű dögök voltak
nem tudom milyen típus annyira nem vagyok otthon a témában