Nekem van,de már itt a fórumon is van rá érdeklődő,meg egy havert is lehet hogy érdekli. Ha mégse vennék meg,akkor odaadom ha érdekel.
Én újonnan vettem,és féláron adom....a két hozzávaló bowdent ajándékba adom hozzá.
Mikuni TM36 vagy Keihin FC35 ami számításba jöhet. A Keihin jobb lenne, csak több a macera a beépítéssel, ezért szeretnék inkább egy Mikunit.
Javarészt Sóskút, Törökbálint környéke.
valami kisebb buggy stílusú gép lenne a legjobb
ilyen ugratós-kanyargós kis pályára
csak legyen zárt a hajtási rendszere
de kompletten távirányítóval kellene
autóm nincs de van egy 40 cm hajó ami elektromos csak távírányitom nincs hozzá:) ha pecázni mész viheted magaddal a gyerek majd bosszantja vele a többi pecást :D de majd szétnézek a lomos havernál nála szoktak lenni ilyesmik milyen auto lenne jó terepjáró?
enyémben is kb ilyesmi a led
szerintem ezek mind egyformák, külalakban van néni változás
mi szar benne hogy megváltoztatja a színeket pl a zöld autónk inkább lilának néz ki a fényében
meg a szemnek is zavaró ez a fehér fény, a sima izzós az valahogy jobban szembarát
láttam már sárgásabb fényű led izzókat azok jobbak
persze lehet hogy elkapnak kint és megbirságolnak leveszik a motort... de az a te tulajdonod vissza is kell adják max csengetsz.. nekem volt már igy egy papír nélküli 2 es golfal
Köszönöm
Elmentem az emiledet!
Ezen az e-mail címen elérsz, motocrosstrack@gmail.com ha nem vennék meg.
Miért adod el?
Várok, amennyiben nem veszik meg, én szívesen megszabadítalak tőle.
Megkérdezhetem mennyibe került újonnan?
Én újonnan vettem,és féláron adom....a két hozzávaló bowdent ajándékba adom hozzá.
Mikuni TM36 vagy Keihin FC35 ami számításba jöhet. A Keihin jobb lenne, csak több a macera a beépítéssel, ezért szeretnék inkább egy Mikunit.
Javarészt Sóskút, Törökbálint környéke.
Nem tud véletlen valaki eladó Mikuni TM36-os karburátort?
nem életbevágó, csak jön a jóidő aztán néha eszembe juttatják
ilyen ugratós-kanyargós kis pályára
csak legyen zárt a hajtási rendszere
de kompletten távirányítóval kellene
szerintem ezek mind egyformák, külalakban van néni változás
mi szar benne hogy megváltoztatja a színeket pl a zöld autónk inkább lilának néz ki a fényében
meg a szemnek is zavaró ez a fehér fény, a sima izzós az valahogy jobban szembarát
láttam már sárgásabb fényű led izzókat azok jobbak