Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van üres domi hengerfejem eladó 15.000 ft
Hát akkor kapja be az ilyen ember. Én nem szereltetek senkivel. Magamban bízom csak
Ráadásul én vagyok a legjobb barátom
Ok megkérdezem nem tudom mire lesz válasz majd ide leírom
igen az sértetlen,de amugy az is lehet hogy nem jo gyűrűt rakot bele a szerelő mert utolag kiderült hogy elég sumákolos ....
jah bocs nimi elirtam a gyűrűket,ugy van ahogy irtad 1 kompresszio 1 olaj áteresztő...
Én nem arra gondoltam, hogy a fészek darabja törte el. A henger, dugó sértetlen?
nem törte el a gyűrűket mert az volt a szerencse hogy ugy tört el a szelepfészek hogy nem tudott odaesni a dugohoz!ez nagy szerencse....
Akkor Niminek lehet igaza. Ha 1 cm hiányzik belőle, ott csak törés lehetett. A gyűrű nem megy össze! Maximum kopik, és nagyobbat tud terpeszteni, így nagyobb lesz a hézag. De ekkorát nem tud kopni sem, akkor jóformán eltűnne a gyűrű
A dugón nem egy kompresszió, egy olajlehúzó meg egy olajáteresztő gyűrű van?
A robbantott ábrákon nem szerepel külön. Szerintem nem.
Nem lehet hogy eltörte a gyűrűket?
amugy szelepfészket lehet a hengerfejbe venni újonta?mert el van törve!
igen kettő kompresszio gyűrű kellene!nem irtam el én se hittem elsőbb a szememnek amikor megláttam!
Megkérdeztetem! az csinos, de akkor gyűrűszett kell nem csak 1 gyűrű mert annak nincs értelme!
Ezt elírtad, nem? 1 cm az lehetetlen. Nem 1 mm?
98mm-es kellene ha tudsz?!de azért az különös hogy a szerelő összerakta a frissen furt dugozott, blokkot és kb 500 km után a gyűrű kb 1 cm volt a gyűrű végei között a hengerben!enyi idő alatt nem "nyulhat,, enyit
SZiasztok! Haver 5000forintért vett az rmg-be merci gyűrűk, írj egy méretet aztán megkérdeztetjük!
Pro-x gyűrűszettet tudsz náluk vásárolni.
pinkmotors.hu
Pont náluk keresgélem.
Én úgy tudom,hogy a Pink motors nál van gyűrű külön
amugy nekem is mondták hogy jo bele az mtz 82-esnek a gyűrűjr csak meg kell reszelni
Nimi haverja az RMG-be Mercedes gyűrűket rakott.
Nem tudom melyik típusé passzolhat.
megkérdezhetném hogy hol?linket tudzs küldeni?köszi előre is
Ez baromság. Gyűrűt lehet külön is venni.
Lehet amugy külön is venni komp. gyűrűt?,mert a szerelőm azt mondta hogy csak dugoval együtt lehet venni.nekem meg uj dugom van és nem akarok venni megint ujjat.te tudsz valahol?