Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen német ebayről, néztem fcr 41et is de az nagyon drága még itt is, azt nem tudod hol lehetne hozá venni bowdent meg összekötőket?
Tudsz veni a DID X gyürüshöz is patentszemet,én is így tettem anno
templomba nem járok, nem kedvelem a csuhásokat
Nincs bajom a Tenerével mert nem tudnék a megbízhatóságáról rosszat mondani de szentség törés egy Honda fórumon szóba hozni sőt ráadásul magasztalni Gondolom a templomban se szoktál káromkodni
Igen hozzá tudod még a 45 -öst is Honnan néztél az Ebay-ről?
Masteron kinéztem egy mikuni tm 42-es karbit, azt még hozzá tudom fúvókázni az xr-hez?
cinkellek vazzeg, nehogy szívinfarktust kapj emiatt
amúgy ha a domival lett volna az első komolyabb aktusom most nekem is jó eséllyel az lenne, de nem így akarta a sors
Köszönöm, utána nézek.
Persze mindig az a legjobb ha saját magad csinálod magadnak.Vagy te is ott vagy mikor készül!
Megnyugtatlak,hogy Domi is elment már 100.000 felett 50.000 nél még nem kell főtengelyt nézegetni de még csak dugót se ha kötúton használod
nagyon szépen köszönöm!
Nem neten vettem, motoros boltban.Szerintem bármelyikben kapsz rá!
ok köszi
igen az
Akkor jó...végülis ha már megcsináltatom akkor legyen fasza miden. Totál fel lesz ujitva tök jóóó :)
én a parillában rendeltem
az első szett valami vastag gumiszerű izé volt az le is vált gyorsan
a második szett inkább műanyagszerűbb, keményebb anyag volt
az még most is rajta van
ellenben a második szettet meg kellett egy kicsit faragni mert volt rajta 2 nyúlvány amit nem tudtam hová tenni sehogy sem állt jól aztán levágtam
Az a reszeles becsiszolas akar lenni.....amugy en is ugy tudom parba cserelik a szelepet
Nem hiszem el hogy nem lehet a szerepeket felújítani! Az a baj látni kéne a dolgokat, akkor lehetne jót mondani!
Webshopban elérhető? Egy linket tudnál dobni?
aham...biztos speckó kell rá...ami átereszti a gőzt ugymond...na majd rendelek. az is kell...
650 Ft ba vettem úját, x gyűrűshoz.
nem tudom, mert a fólia anyaga sem sima műanyag. Valami vastag izé.
7-8000 körül kapni rá matricát.
ez a srác pedig megbízható...és otthon csinálja....a szelep amugyis 23 000 ft nem? 4db. Köszi
Szia
Keress egy normális magán szerelőt és ne valami Műhelybe vidd! az utolsó csavarral is át akarnak csak rántani a palánk másik oldalára! Matrica kérdés... A műanyag tank párolog ezért nem marad rajta meg a matrica..
akkor azt dekoros tud csinálni,,,köszi