Nincs bajom a Tenerével mert nem tudnék a megbízhatóságáról rosszat mondani de szentség törés egy Honda fórumon szóba hozni sőt ráadásul magasztalni Gondolom a templomban se szoktál káromkodni
cinkellek vazzeg, nehogy szívinfarktust kapj emiatt
amúgy ha a domival lett volna az első komolyabb aktusom most nekem is jó eséllyel az lenne, de nem így akarta a sors
én a parillában rendeltem
az első szett valami vastag gumiszerű izé volt az le is vált gyorsan
a második szett inkább műanyagszerűbb, keményebb anyag volt
az még most is rajta van
ellenben a második szettet meg kellett egy kicsit faragni mert volt rajta 2 nyúlvány amit nem tudtam hová tenni sehogy sem állt jól aztán levágtam
Szia
Keress egy normális magán szerelőt és ne valami Műhelybe vidd! az utolsó csavarral is át akarnak csak rántani a palánk másik oldalára! Matrica kérdés... A műanyag tank párolog ezért nem marad rajta meg a matrica..
amúgy ha a domival lett volna az első komolyabb aktusom most nekem is jó eséllyel az lenne, de nem így akarta a sors
Akkor jó...végülis ha már megcsináltatom akkor legyen fasza miden. Totál fel lesz ujitva
az első szett valami vastag gumiszerű izé volt az le is vált gyorsan
a második szett inkább műanyagszerűbb, keményebb anyag volt
az még most is rajta van
ellenben a második szettet meg kellett egy kicsit faragni mert volt rajta 2 nyúlvány amit nem tudtam hová tenni sehogy sem állt jól aztán levágtam
7-8000 körül kapni rá matricát.
Keress egy normális magán szerelőt és ne valami Műhelybe vidd! az utolsó csavarral is át akarnak csak rántani a palánk másik oldalára! Matrica kérdés... A műanyag tank párolog ezért nem marad rajta meg a matrica..