Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindig az járt a fejemben az ini egyszer azt mondta rühelli ha elöl gyürött az ülés huzat:D
első próbának megteszi
tudom nem lett a legszebb ...és valóban nem egy elsörangú kárpitos munka de mivel az anyag ingyen volt bele vágtam tudom hogy nem a legjobb föleg elöl a tanknál de elsöre lehet ez is megteszi a feíratot magam készítettem
kimostam mosógépben :D egy régi cipömmel ami jol leverte a diszperzitet rola:)
tegnap elött találtam üléshuzatnak valót az egyik elázott pincében ahol csőtörést javítottam.D festékes meg diszperzites volt de pont 15.nm körüli darab és piros
az indexen ne keress gyári rugót mert azok hülyék..
nézz az e-bay on valami jófélét
van amugy komplett karbim ha érdekel
hondánál nagyon oda kell figyelni milyen membránt adnak nekem se jot hoztak de szerencsére át tudtam alakítani be kell vinni a rosszat és úgy rendeljenek hozzá mert nem egyforma a membrán végeken a kis pöcök
ráér nemsűrgős.köszi
honda mennyiért adna?
Xl duplakarbiba membránt honnan tudunk szerezni-e urak?
kivancsi vagyok en is mennyire fogok elfaradni elso motorozasom utan mert mar tobb mint fel eve nem ultem motoron
én ülve izmozok mert úgy kényelmes,
kicsit tolok még most idény előtt a tricepszre mert el szokott fáradni
Hát igen a nyakból nyomás nem tett jót neki az úszást nekem is javasolták,de azt én csak nyáron szoktam mikor dög meleg van
kismuff érted
gondolom előtte a nagy súlyok odabasztak a porcoknak
úszni kellene sokat
iskolánkba volt valami gerincbeteg kismuff nem emlékszem a részletekre igazán de majdnem tolószékes lett, de az úszás úgy megerősítette mellette az izmokat hogy egész jó lett
Nekem attól jött ki,hogy abba hagytam az edzést és a gerinc melletti tartó izom kicsit elgyengült és nem tartotta olyan feszesen a gerinoszlopot ezáltal az teljes súlya a felső testemnek az alsó csigolyákat terhelte és kitüremkedet a porckorong.Fél évig szoptam vele mire helyre jött
az a fekvéstől van?
asszonynak is van pár darab, akkor ezentúl állva fog aludni
Én is csak fetrengek de ha ezt igy folytatom még sokáig akkor megint ki jön a gerincsérvem
gyógyításhoz nem értek, tapasztalatokat írok
meg rettenet unatkozom, ami melóm lenne azt félreteszem addig amíg nyugdíjas leszek, most meg csak fetrengek
Mi van Ini távgyógyítasz?
amikor nagyon nem indul vedd ki a gyertyát
ha kormos és benzines azért nem indul
ha nem benzines akkor meg azért
de ha nem kormos és benzines akkor indulni kellene
eccerűen mondva
bár neked menet közben is vannak bajok
Meglátom, hogy mik lesznek a fejlemények
ha esetleg nem kellenek a magasitok nyugodtan hozzam vaghatod
Előtte xl-em volt, hát ég és föld, jól eszik, jól megy, tudom van ami jobb ennél elvégre már 10 éves, de nekem amire használom nagyon megfelel :), nem túl gyakori típus, ezért az alkatrész elég szegényes és drága, de hála égnek nem nagyon igényli! Irányithatsága nekem most még nem az igazi, felújjítatom a telóit, meg valószinű hogy leveszem a két kormánymagasítót is, aztán majd utána mondom milyen :D