Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy értem nem hiányzik semmi más
Nincsen! Én is levágtam anno,de úgy hogy nem a hálónál vágtam el,hanem alatta a fémet hogy vissza lehessen hegeszteni szükség esetén.
Köszi a képeket, valamikor nekiállok és esztergálok valami hasonlót.
Ma csináltam két képet, ezeken szépen látszik, hogy levágták a szikrafogót, más esetleg nem hiányzik szerinted?
Akkor megpróbálkozok megint a karbival :)
A gyertya kékes szikrát ad, de az nem tudom mennyire befolyásolhatja az ilyen időben lévő működést, hogy valaki beleszakíthatta a gyertyát a hengerfejbe, így és 16os ra lett újra perselyezve, így NKG-ból csak a gyári értéknél 1-el nagyobb hőértékűt tudtam bele megvenni...
Rá ér hétvégéig? Meló után nincs időm.
Akkor elmegyek a műhelyhez és csinálok képeket.
Rendben,ha megmarad akkor gondolok rád.
kösz erre gondoltam én is
Itt a link, az e-mail címedet nem találtam!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Köszi, alakulgat! Látom neked XR 650-ed van, egyre jobban tetszenek, lehet, hogy majd a 400 után benevezek egy ilyenre... Neked mi a véleményed róla?
karbi-gyertya irányban kellene nézelődni
a gyertyát másik gépben könnyű kipróbálni, a karbit meg jól kitakarítani
pl haver gépe alig indult(néha már bikázni kellett) aztán beáztattam bioetanolba pár hátig azóta tök jól indul
esetleg a gyertyapipát megnézni van-e benne ellenállás és jó-e az érintkezés
szikra milyen színű?
megnéznéd ha lefényképezem?
nem alakult semmi?
ha csak nem valami extra vastag és sűrű akkor nem befolyásol semmit
pl a nej robeszába amikor 2 szivacsot tettem akkor nem ment úgy, de attól még jól indult
Ini!
Nekem az lehet probléma, ha nem gyári légszűrő van az XL-be hanem valami másé? mert ezt én így vettem....
képeket tudnátok küldeni róla,hogy lássam milyen
szia feladtad a km órát...? mert ide még nem jött semmi
tenyleg ezt el is felejtettem
mert adnam?....30 35 euroert ha elviszi valaki vigye....tudatom vele hogy kopott es kesz....ha megveszi nekem csak joo
add le vasba, nem afrikában élünk hogy még a száraz szart is árulják......
Felesleges a méret mert Fmx be tuti,hogy passzol
nekem igen....arulom a kopott butykost hat ha valaki megakarja csinalni es egy irt hogy fmx-be beletenne es kellenek neki a meretek
Ha eladó lesz a larbi meg a kipu, gondolj rám és megboltoljuk
Minek kellenek ezek a méretek neked?
hello van valakinek keznel XR Domi veztengely?....nekem mind a szerelonel van....kellenenek a meretek foleg hosszusag szelesseg