Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen egy TM42-est Masterontol
Megteszi persze,de már több,mint 1 éve törött.Illene kerítenem egyet,nem 1 ló ára...
nekem sincs' de egy letőrt kar is megteszi szerintem.
Üdv Mindenkinek!
Én új vagyok itt,van valaki esetleg a Dél-Alföldről,Szeged környékéről?Jó lenne néha együtt csapatni valakivel...Meg kérdeznék is 1-2 dolgot,mer nem vagyok egy szerelőzseni sajna.Ja!Keresek a motoromhoz dekompresszor kart!Ha valakinek van vevő lennék rá!
köszi :)
vettél rá mikuni karbit ?
amúgy azt néztem hogy pár dolog ugyanaz rajta ,mint az xr6 on,pl a légszűrő és légszűrő ház 1-1be ugyanaz :D
Üdv!
Ha kellenek az alkatrészek keress meg e-mailben, van szelepem + dugóm is! Üdv!
biztosan jol fog harapni:) enyém szerintem nem lesz kész még jövö héten ..... kiváncsi lennék azert a mikunira:)
mar szerelonel minden alkatresz....meg hondabol kell tomites szelepdeklihez meg szimering a kezi dekohoz.....lehet hevegere kesz a gep de mondtam neki nem surgos mert meg egy ket dolgot vazon is megkell csinalnom meg defektem is van karbikat kell pucolnom....ugy tervezem rogton radobom mikor rakom be a blokkot proba kepp....de majd meglatom szerintem eleinte meg domis karbival fogom hasznalni
http://auto-motor.zsibvasar.hu... fent van a csávonak a telefon száma szerintem érdeklödhetsz nála is...
gyürüre meg mi a méret?
ha már egyszer be voltak köszörülve akkor ne köszörüld söt be se rakd inkább ujat vegyél proxbol most 8000 darabja
Nem ismerem, haver mutatta a hirdetést.
Gondoltam megosztom veletek.
Még alkatrésznek is megéri.
Vagy, ha annyira szar, akkor beledobni egy blokkot, aztán adj neki!
sziasztok!nekem honda xl 600-hoz kellene kipufogo szelepek,meg nem sokat használt vagy új gyűrűk!ha valakinek van vagy tud irjon:)
mikor rakod fel rá?:)
En is 300 euroert vettem a XR-t
Faszan nez ki
Pontosan igy van .....en kivancsi vagyok mennyit fog a mikunival fogyasztani
aprilia_rx125@vipmail.hu címre elküldenéd az adataidat? valamiért törlődött a hírdetésem..
úgy jó lenne ha én fizetem a postát, de hozzá adjuk az árhoz? azt mondják így éri meg mert ha te fizeted akkor + 1000 el több. így meg akkor 5800ft és én fizetem ha úgy jó.
videjót...
itt egy értelmesebb kép,holnap megyek kipróbálom kicsit jobban,mit tud
ítrtam mailodra de azert itt a számom 20 7740724
hát majd kipróbálom hogy nyomatja az olajat
na de az olasz volt......
végülis nekem mindegy, én visszatettem aztán tök jó volt, nem is hallottam olyan esetről hogy emiatt állt be a gép
nem 1 bonyolult valami az biztos, de én akkor vagyok nyugodt ,ha én keverem,szoptam már be megragadást emiatt ,2szer is régen amikor még ilyen mitokkal meg ilyesmikkel nyomultam :D