Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nem mondtam,hogy nem voltak :D
elég sokat evett csodálkoztam is rajta, monnyuk shuber tű is legföljebb volt állítva,meg valami buzinagy fúvóka is lehetett benne.
Beröffentettem ma ebben a hideg szélben a Domit Had ketyegjen Áhh Szél ide vagy oda megyek vele egy karikát Taknyom nyálam egybefojt a könnyemmel de jó volt
Es ha kicsit ugy lenne allitva mint az enyem?
Ha neked xr többet evett akkor ott voltak gondok
Mocis üdv gyűrűből 98mm-es kellene ....
hát de ha még szerelgetitek a motort ,akkor végülis mind1 is milyen az idő,majd ha bevetésre készre lesz akkor legyen ideális az idő:D
na megvolt a délutáni motorozás,csapattam vele kb másfél órát, pozitívak a tapasztalatok, egész jól szalad,és könnyebben kezelhető főleg erdőbe,árkon át meg mindenfele, szimpatikusabb mint az xr, ja és nem is fogyaszt sokat, az xr tuti többet megevett mint ez
nekem ez a gond a dobbal ha a helyén van
sosem mostam még, pár órás homokbányászás után csillog villog
de legalább szép fényes lesz.D
nem számít semmit
a homok leveri 50 méter alatt bármivel kened
Hát pont, hogy nem az számít, ha kívül kened. A görgő és a csap közé kellene bejuttatni a kenőanyagot. Ezért jó a lánc spray. Az jó nyúlós, viszont az oldószernek köszönhetően gyorsan bekúszik a kellő helyre. Utána elillan az oldószer.
Igaz, én olajozni szoktam, de szerintem az nem sokat ér. Hamar leveri.
én valami vasutas krémmel szoktam néha megkenni, az szinte ingyen volt
nekem jöhet olyan is amelyik nem kefél.D
olyan regina akit nem lehet megdugni nem kell
el van téve zacsiba ha lesz csóróság akkor fel lehet tenni
egyébként majd én is meg szeretném nézni kilométerben menyit számit ha kezeli az ember és mennyit ha nem ezert rözitem a km állást ha cserélek valamit ... bár számít a használat és a talaj amin motorozik az ember
elötte ezen is regina volt ... csak mire hozzám került halálán volt de látszik a reginán hogy elég fasza lánc
dominak 15 -45 a gyári áttétel arra 108 ast ír
amikor vettem volt rajta egy új szett
regina lánc, alu hátsó lánckerék és valami nevesincs első
le is lett dobva a rákba és ment rá x gyűrűs did, meg jt kerekek
6-7 ezer van benne most kezd picit nyúlni, de én nemigen kezelem
jah és 2000km már van benne de semmi baja persze figyelek is a tisztitásra és a kenésre
15-41 áttétel van rajta
Nagyon nem kell trükközni csak láncszettet akarok cserélni lehetőleg minél olcsóbban de jó minőségben.Mert ez a mostani JT lánc kb 3000 km-t ment el és már zörög Csak próbálom ki kalkulálni,hogy mi lenne a jó áttételezés egy adott lánchoz mert JT-t nem szívesen vennék boltba 15.000 ft -ért ha van DID 13-ért
aszem 17 volt enyém és 108as ha jol emlékszem
évjáratát nem tudom de xr é volt a telo ami most enyémben van
ha trükközni kell érte akkor nem......
persze ha olyan cucc van olcsón ami kell, vagy egyszer kelleni fog megveszem
én inkább előre agyalok, pl a ténérével még terepen sem voltam de már csomó cucc van a polcon amit le fogok idén zúzni rajta