Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

edzél keményen mint az a vándám józska :D
misoda dagonyázóóóó
amikor hazaértünk kb 10kg agyag jött le a ruhámról zsír volt
szoktam(pár éve sokkal aktívabb voltam akár egy 30ast letoltam hard terepen)
egyrészt jó edzésnek másrészt meg valahogy bele kell fogyasztani a dagadt valagam a motoros gatyába legkésőbb májusig
már nekem is amugy de szombaton ahogy a motorom nem indult akkor sem bánkodtam és elmentünk quadozni,tiszta állatok voltunk
bicingliztél?
biciklizz
nekem majd lefagyott szombaton az aminek fel kellene állni
ne is mond olyan adrenalin függésem van hogy a fagyis kocsira is feláll a fa..om:D
jol néz ki nem sokára lehet csapatni neki
én is 1 éve vettem aszem 40 km mentem vele és csere volt benne majd minden azota meg nem nagyon álatam le sztem egy ktm ára már megvan.)
persze már megvan :) pár uj kép
oké köszi ,hétvégén majd megnézzük akkor mi is van vele hátha nincs nagy baja ,nah leérdeklődted a hengerfejet?
pd04 es motorkodu XL-en ami neked is van ha jool emlekszek 0,10 szivo es 0,12 kipufogo...pd03 mason pedig szivo 0,05 kipufogo 0,10 köszönet :) Tiger- xr6
nincs amugy annyira nem értek hozzá mert még most tanulom a fortélyát 17 évesen
pontosan nem tudom de azt igen hogy nem lett szorosra huzva mert kis hézagot hagytunk rá nem is tudom pontosan mennyit
auto dekod be van kötve?
a vezérműlánc szerintem nem ugorhatoott át mert uj D.I.D van benne
azert az nem ilyen egyszerű miylen szelephézagra lett állítva?
http://auto-motor.zsibvasar.hu... töle kérdezd meg van elérhatösége is..
jaja amugy most néztem meg és kifujja a levegőt:( akkor szerinted mit kellene vele csinálni, szelepeket beállitani megint?
amúgy a 60-as cső nem fér el sajnos igy maradt az eredeti levágtam tettem rá egy közbetétet és kész is
holnap teszek fel képet. fenthagytam a fényképezőt, úgy siettem le
hali mindenkinek érdeklődnék hogy nincs e valakinek egy eladó honda xl500 r hengerfeje?
szelephézag jó vagy nem enged át?
muti