az meg hogy a francba? ....hisz ment a gep jool nem?....vagy ez nem befolyasolja? .....amugy ahonnet vettem a veztengelyem dobozokba hevernek a hengerfejek....de nemtom mennyi penz
Sziasztok!Segítséget kérnék pár napja kerültem a honda xl600 -asommal egy kört és amire visszaértem leállt a kapu előtt és be sem indult és a kompresszió is elment és be sem indult.A karbit kitakarítottam mert nem kapott benzint de a kompresszió azóta sincs meg .Nem tudom miért.tudna valaki segiteni?
festékboltban szokott lenni faca szűrő, többféle finomságban
papír test és vannak benne szövetes részek amin átfolyik
olyan forma mint a tea/kávé filter
nem .....azert nem mert meg karbikat kell pucolnom ami ma meg is volt de meg mikuni azik....defektem is van azt is meg kell meg csinalnom meg kell a vazat is mosnom es meg olajat at kell szurnom ami volt benne mert csak 100 km-t ment es nem dobom ki...ezeket mire kesz szepen megcsinalom
köszi:)
hát még túl sokat nem mentem vele,tegnap egy másfél órát kinn voltam vele, pozitivak a tapasztalatok, jobban bejön mint az XR ,kicsit könnyebb,meg kisebb az egész motor,és valahogy könnyebben lehet vele bírni az erdőbe meg mindenhol kezelhetőbbnek érzem. egész jól szedi a lábát :D
szerintem ugy februar kozepe tajt lesz kesz....mondtam szerelonek nem surgos......amik cserelve lesznek:himbak, veztengely, vezlancvezeto a jobb oldali es olajpumpa.
papír test és vannak benne szövetes részek amin átfolyik
olyan forma mint a tea/kávé filter
hát még túl sokat nem mentem vele,tegnap egy másfél órát kinn voltam vele, pozitivak a tapasztalatok, jobban bejön mint az XR ,kicsit könnyebb,meg kisebb az egész motor,és valahogy könnyebben lehet vele bírni az erdőbe meg mindenhol kezelhetőbbnek érzem. egész jól szedi a lábát :D
Balázs napi motorozást tartottunk
Pálinkával melegítettünk, sörrel öblítettünk és benzingőzt szívtunk