Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos megegyeztünk volna
hianyzik a deko rola ha jool latom
azzal vettem és most van plusz alkatrésznek
nem az enyémből a bütykökön nincs kopás csak lehegesztették az olajfuratot de azt megoldom
a karbit is tedd ra a XR-re....jobb mint a gyari
mennyiert adtad volna karbit?
kellett volna? nem mindig követem a forumot most olvasok vissza
ezt muszaj volt irnod? ....ja en aszittem amugy hogy a te domi blokkodbol van....azert egy kepet megneznek rola ha lehet
majd most probálom összehozni rajta vagyok, de ki kell mérnem mindent nem szeretem a kokányolást
ha karbid is van eret vágok magamon
töredékéjért odaadnám tegnap szereztem őket
amugy en a domihengert ratennem a XR-re a helyedbe
meg...90eurot akart de 80 lett belolle...elotte meg irtam egy masiknak az meg elvolt szedulve mert 120 eurot akart .....de nem ma vettem hanem 2 hete csak mondtam mar neked parszor add el nekem
sajnálom most értem haza, megkérdezhetem mennyiért vetted?
jookor irod ki mikor ma vettem ....inkabb meg se kerdem mennyiert adod
sziasztok
esetleg valakinek dominátor 650-es henger dugoval, vezérműtengely, főtengely nem kell
azok a rohadt gyertyak....szoptam mar en is gyertya miatt...mar vettem megegyet tartalekba meg gyertyakulcsot direkt XL XR XT stb. motorokhoz....ha nem indul a motor az az elso amit kicserelek
Inkább veszek bele Denso-t (most is az van benne)
Azt talán nem hamisitják annyira
Az NGK gyertyáknál a következő dologra figyeljetek:
Miről lehet felismerni a hamis NGK gyújtógyertyát.
Elég durván hamisítják.
Úgy hogy nem adott szikrát. A gyertyakulcs amit Laca adott meg nem fért be a váztól
Hogy tudott megszopatni egy új gyertya? ? ?
Szép napot. Végre beindult
Megszopatott az új gyertya
de, én vetem újat(vagyis kevésbé kopotat)meg van a régi csak még nem szedtem szét a gépet van dugatyó is . nekem eszi a olajat vele. ha érdekell szerelés után eladó lesz (olcsón) kőszi a segitséget!
Az XR-Italia.com -on Találsz szervízkönyvet , letöltheted, minden benne van! Nekem meg egy üres,kopott xr250 hernger kellene baráti árban! Nem tudsz valahol? A szuper bontósokon kívül?