Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valahol kisurran az a kompressió szelepek? képek nincsenek a mocirol?
sziasztok
fent van a dobom szép hangja lett
kicseréltük a vezérmüláncot és szerelővel beállitottuk a vezérlést,igen a bovdennel is probáltuk,igen ez nagyon hülye kérdes persze hogy meghuztuk a gyertyát.. de amugy amikor a szerelőnél volt régebben(fellett ujjitva belüröl)ez előtt amikor megvettük akkor ette az olaja nem is kicsit akkor még nem birtuk átrugni akkor sem hogy a bovden be volt kötve,de utánna ahogy kész lett egyből a és bekopott könyü lett átrugni(kicsit hülyén hangzik:))
így van ..sajna az én faszságom igy meg is érdemeltem pedig nem az elsö kád gondolom nem is az utolso
Legközelebb teríts bele valamit.
normális ember 17 ezerért vesz kádat... nem ritka hogy 1000 meg 2000 eurós csaptelepeket szerelek emberek meg éheznek
Lehet hülyén hangzik, de a gyertya meg van húzva?
dekompresziós kart probáltad már ? a bovdent le akasztani a blokkrol? mit csináltatok rajta?
link szerencsére van hozzá javitó készlet 10 ezerért 1.5 óra mulva nem lehet megmondani honnét vertem le a zománcot .. de ha a tulaj látta volna most lenne 1 kádam igy 10böl de azert tetü egy hétfö
Semmi nincs vele csak annyi hogy amiota megcsináltuk azota kb 1 hetet tudtam vele menni szombaton meg elment a kompresszio...!
zuhany szettet szereltem fel és kicsuszott a kezemböl--
Mit csavarhúzóztál te olyan drága kádban mocis?
a dominátor 1 karbis:).. te motoroddal mi van?
akkor milyen kell?
az van nekem is 2 ö is.) ha kell
apám ha még láttatok zománcot lepattani hát kurvajó....
dupla karbi kell?ami az xl600 van?
ma ugy látszik rám jár a rud .. be ejtettem egy csavarhuzot a szájba lökköt kádba ami 130 000.- forint
viszont jol jönne egy domi karbi vagy valami jobb valakinek esetleg?
kösz vitboy életemet mentetted meg
Hát az olajon már ne múljon, szerintem cseréld ki azt is főleg ha dzsuvás volt a szűrő! Én a vázban az olajtartályt is átöblíteném nehogy valami fém miatt megint szarrámenjen, de ez csak az én véleményem
oké köszi...
ha kell a 100 csak szolj
06307322858
a számom!