Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

darabokban alkatrészeket vadászok a blokkhoz. szerszámokat vettem nyomatékkulcsokat,dobot cserélek,féktárcsákat már megvannak, és talán még polírozva lessz lassan halad mert csak este tudom ha időben érek vagy vasárnap
és tiéd? az xr? mert ugye most a domi blokkot használod
hogy áll a motor amúgy, készül? én felprobáltam rá még most szép hangja lessz
megprobálom feltölteni youtubera a teljes videot aki szeretné majd meg tudja nézni feltéve ha engedi bár már megy a feltöltés
nekem is egy 15 centis csonak volt az akra dobon 60 as de levágtam és ujra lesz hegesztve kissebb átmérövel
az már tulzás lenne,még a 60-as is gyanús de a dob amit szereztem annak ekkora a csöve lehet leszűkítem majd
80 as van de az is csak valami kisebb gépre dobnak való anyag
szia
érdeklődöm neked lenne rozsdamentes csőved? kb 60-as bár nemtudom befér még az xr vázba
JO volta film érdemes megnézni
7-8 literrel be fogja érni.
köszi
Mocisnál van csőőőő :D
engem nem fenyeget ez a veszély
Na srácok énmeg jól megszopattam magam bankkal... lekötöttem a pénzem és most meghoszabbították a lekötést, visszakaphatom a pénzem, de akk elveszik a kamat amit eddig kapok rá! Én meg már motort akartam venni.... Remélem tudok valamit kezdeni velük a jövőhéten mert azért ez elég egyoldalú....
helló! persze megvan. az email címemre írj légyszi egy üzenetet az adataiddal és ott megbeszéljük, hogy érdemes küldeni postán!
majd merd le a fogyasztast mert kivancsi vagyok
nekem olaj csere 37 euro ugy hogy 4 literes Motult veszek tehat abbol meg marad is....szerintem benzinbe sokkal tobbet bele raksz 1000km-en
Nem eszik ez 10litert,nincs kihegyezve annyira ez enduro verzio,40paci körül van.4tbe meg ezrenkent 2.4liter olaj+szuroo csere
Ezen a fünyiro szimatoláson jot nevettem:D mentem ma egy kort vele tetszik most ez a 2t feeling a pörgés,a szag,dejavout okoz nekem is:D
nah megnézem a filmet amit Diravi linkelt be majd leszek....
no majd möglássuk
sok nap van még az idényből
Szerintem ez 4 napba bele fér csak a maximum az 5 nap.Napi 200-250km ert le tudunk pörgetni terepen,persze ha nincs sár és nem esik az eső
szöcskét kihagyom
idén inkább az xt lesz a seggem alatt, új hús
mennék én felétek is de nem 5-7 napra